Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
bizim u19 kesin her mac 6-7 tane yiyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saçlarına aklar düşmüş be reyis
iyi bir film ariyorum :redface-36:
nasil bir filim olsun dost
Sanirim gecen sene 7-8 kez izledim, bana göre Lamela'a benziyor, hatta Lamela nin 10 numara versiyonu diyebillirz Lanzini icin. Lamela kim oldgunu biliyorsun umarim.
kardes thriller olsun be PRISONERS gibi, 96 hours gibi yeter ki heycanli olsun![]()
harika bir film, izledim...böyle bir film ariyorum...
GoodFellas, Mystic River, eeeeee...Blood Diamond olabilir mesela. Gecenlerde tekrar Catch me if you cani izledim, thriller degil ama vallahi cok güzel bir film![]()
Lamela icin hangi takimlarin savastiğini, A takimda 1 sezon bile oynamadan 19 yasinda Romaya güzel bir bonservisle gittiğini cok iyi biliyorum. 18 yasinda dahi büyük takimlar Lamelayi istiyordu.
Romaya gelmeden önce İnterde istiyordu. Fakat biz Alvarezi tercih ettik. Bu arada ağir olmasi ve dinamik olmamasi, bitiriciliğin zayif olmasi ve savunmasinin olmamasi yüzünden Alvarezi hic istememistim. Buna karsin, Lamelayi cok istemistim. Ben bunlari söylerken, o dönemde Alvarez icin italyan basininda yeni Kaka deniyordu.
Lanziniyi degil, daha iyi olarak görülen Centurionu bile begenmiyorum.
GoodFellas, Mystic River, eeeeee...Blood Diamond olabilir mesela. Gecenlerde tekrar Catch me if you cani izledim, thriller degil ama vallahi cok güzel bir film![]()
2 girls 1 cup güzel film, tam sana göre.![]()