Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ped reklamından bahseden oldumu şimdide böyle birşey yazdın.Futbol ekonomiyle yönetilen bir spor bu yüzdende Galatasaray ın sponsoru en iyi parayı kim veriyorsa o olmalıdır.(Bahsettiğim sponsor su zamana kadar adı geçenler Orkid felan yazma bu seferde.)

durex yazacak bu sefer at fava

Ped reklamından bahseden oldumu şimdide böyle birşey yazdın.Futbol ekonomiyle yönetilen bir spor bu yüzdende Galatasaray ın sponsoru en iyi parayı kim veriyorsa o olmalıdır.(Bahsettiğim sponsor su zamana kadar adı geçenler Orkid felan yazma bu seferde.)

Arkadaşım senin mantığınla kulubu arablara satsalar sesin çıkmaz ozaman , öyle hikaye yok..

Sent from my iPhone using Tapatalk

2 sezon da 50 gol atmış 18 asist yapmış bir forvetten bir taraftar daha ne ister anlamıyorum.Yani toplam 68 pozisyon da başarılı olmuş.Trabzonda kileri saymıyorum bile.Bence Burak'ta eleştirilecek tek şey rekor sayıda ofsaytta kalması.Diğer eksiklikler fasa fiso.

2 sezon da 50 gol atmış 18 asist yapmış bir forvetten bir taraftar daha ne ister anlamıyorum.Yani toplam 68 pozisyon da başarılı olmuş.Trabzonda kileri saymıyorum bile.Bence Burak'ta eleştirilecek tek şey rekor sayıda ofsaytta kalması.Diğer eksiklikler fasa fiso.

bu ligimiz hakkinda çok seyler söylüyor maalesef. :(

Abi tek eleştirdiğim nokta top saklama özelliğinin olmaması. Top saklayabilse takım rahatlayacak. Daha fazla top ileride kalıcak.Daha organize ataklar yapılacak. Koşu mesafesi azalıcak alanlar daralıcak rakibi boğacaz. Daha nasıl izah edebilirim.

Samaras gelirse ileride top tutabilen takim huviyetine geliriz

Daha iyisini alacak gucumuz yoksa o gelsin bari

En azindan burak'i izleyip kanser olmayiz

Burak da top teknigi ve paslasma kapasitesi yok, en cok bu yuzden elestiriliyor, cunku pas yapip top alisverisi yapamiyor takim arkadaslariyla.. Kaleye sirti donuk oynayamiyor kisacasi..

Gol yuzdesi normal, kotu degil, hatta ligimiz icin iyi bile diyebiliriz, cok kaciriyor ama gol da atiyor.. O konuda cok elestiri almamali..

Abi tek eleştirdiğim nokta top saklama özelliğinin olmaması. Top saklayabilse takım rahatlayacak. Daha fazla top ileride kalıcak.Daha organize ataklar yapılacak. Koşu mesafesi azalıcak alanlar daralıcak rakibi boğacaz. Daha nasıl izah edebilirim.

Bu sene de bi 30 tane atsın da varsın top saklayamassın.

Yani lig kötü diyorsun ki kötü.O zaman neden kaliteli futbolcu istiyorsunuz.? Bırakın vasat adamlarla devam edelim.Nasıl olsa Cl de de kupayı alamayacaz.Senin mantığınla söylüyorum.

futbol takim oyunu, Burak hariç Galatasarayi temsil eden diger 10 oyuncularda var sahada. Sürekli gol kaçiran forvet bizi kolayca sampiyon yapacaksa öyle inanmaya devam et, ama mevcut kadroyla sampiyonluk basit olacagini hiç sanmiyorum

+ eli ile devamlı faul yapası ikili mücadelerde. Bu olay beni deli ediyor

Burak da top teknigi ve paslasma kapasitesi yok, en cok bu yuzden elestiriliyor, cunku pas yapip top alisverisi yapamiyor takim arkadaslariyla.. Kaleye sirti donuk oynayamiyor kisacasi..

Gol yuzdesi normal, kotu degil, hatta ligimiz icin iyi bile diyebiliriz, cok kaciriyor ama gol da atiyor.. O konuda cok elestiri almamali..

Kendiside eksikliğinin farkında topu kaybedeceğini bildiği için bazen saçma sapan olmayacak yerlerden şutlar çekiyor.

CL'de de 23 maçta 8 gol atmış. Fena bir rakam değil.

GOlcülük konusunda çok yükleniyorsunuz. Bence en fazla eleştirilecek 2 olayı var. 1. Çok ama çok gereksiz faul yapması hücumdayken. 2. Top saklama özelliğinin sıfırın altında olması

Ofsayta düşme olayını bile ben büyün bir sorun olarak görmüyorum.

Kendiside eksikliğinin farkında topu kaybedeceğini bildiği için bazen saçma sapan olmayacak yerlerden şutlar çekiyor.

O da var dogru, zaten bizde suan ki sorun, kapali savunmalara karsi top tutabilen, pas alisverisinde takim arkadaslariyla paslasacak adam olmamasi, Drogba bunu iyi yapardi ama suanda oyle bir oyuncumuz yok.. Mesela Sneijder 2 ye 1 yapmak istediginde top hep rakibe gitmistir genelde..

[attachment=11947:image.jpg] Beyler Sponsorumuz Socar olursa bence yakismis beyaza.

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 231
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt