Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 sezon da 50 gol atmış 18 asist yapmış bir forvetten bir taraftar daha ne ister anlamıyorum.Yani toplam 68 pozisyon da başarılı olmuş.Trabzonda kileri saymıyorum bile.Bence Burak'ta eleştirilecek tek şey rekor sayıda ofsaytta kalması.Diğer eksiklikler fasa fiso.

Bize hacettepe'ye, kayseri'ye gol show yapacak adam degil, juve'ye, real'e gol atacak adam lazim bilmem anlatabildim mi :)

O da var dogru, zaten bizde suan ki sorun, kapali savunmalara karsi top tutabilen, pas alisverisinde takim arkadaslariyla paslasacak adam olmamasi, Drogba bunu iyi yapardi ama suanda oyle bir oyuncumuz yok.. Mesela Sneijder 2 ye 1 yapmak istediginde top hep rakibe gitmistir genelde..

Bugün Cardozo aklıma geldi işte. Türevleri alternatif olarak değerlendirilebilir.Sneijder'i ver kaç özelinde birileri anlayabilse bilhassa Burak Sneijder hanesine yada takım hanesine en az +7 gol yazın direkt.

Trt Sporda Hakan Şükürü gosteriyorlar Super golcumuz ya Bir Hakan şükürümüz cikmadi alt yapidan.

Bugün Cardozo aklıma geldi işte. Türevleri alternatif olarak değerlendirilebilir.Sneijder'i ver kaç özelinde birileri anlayabilse bilhassa Burak Sneijder hanesine yada takım hanesine en az +7 gol yazın direkt.

Cardozo bunu yapabilir ama rotasyon icin uygun mu soru isareti. Bence daha makul fiyatlara rotasyon forvetimiz olmali, mesela aklima tecrubeli Santa Cruz geldi, veya Lacina Traore, bu tarz oyuncular alabiliriz, cebimizden fazla para da cikmamis olur..

Burak gelecek maçlari Kopenhag'a karsi gibi oynarsa onun hakkinda yaptigim tüm elestiriyi geri aliyorum.

Cardozo bunu yapabilir ama rotasyon icin uygun mu soru isareti. Bence daha makul fiyatlara rotasyon forvetimiz olmali, mesela aklima tecrubeli Santa Cruz geldi, veya Lacina Traore, bu tarz oyuncular alabiliriz, cebimizden fazla para da cikmamis olur..

Cardozo için SLB maksimum 2 milyon bonservis 2,5 ta kendisine gibi öngörüyorum. Santa Cruz biraz daha düşük olabilir . Traore de eski Cluj'lu 190 cıvarı boyu olan sanırım. Oda Anzhi felan gördü 4 isterse şaşmam :)

lazni geldi mi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

lavezzi gelecek diyen mal kmdı

Burak Yilmaz´i teknik kapasitesi yüksek oyuncularin yaninda oynattigin zaman sorun yasamassin. Burak bu ligin yillardir en iyi golcüsüdür, ama ondan faydalanmak icin ya kontra atak oynicaksin, yada teknik kapasitesi yüksek oyuncular ile ofansif bir sistemin olacak. Bu sene buna hem kadro, hemde Teknik Adam uygun. Mancini ne yazikki cok fazla defansif oynatiyordu, kopukluk okadar büyüktü ki saha icinde, top tutmakta dünyanin belki en iyi forveti Drogba bile zorlaniyordu...

-------------------------------Burak Yilmaz-----------------------------

Armindo Bruma-----------------------------------------Olcan Adin

----------------------------Wesley Sneijder----------------------------

----------------------Selcuk Inan------Felipe Melo------------------

Alex Telles----------------------------------------------Tarik Camdal

------------------Semih Kaya--------Koray Günter-----------------

--------------------------Fernando Muslera----------------------------

Transfer olarak bize sadece Tarik camdal gerekli... Hem dynamik, hemde teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu... Selcuk yeniden formuna dönerse, Süper Lig´de zorlanmayiz. Tek soru isareti Koray ve Semih´in gösterecegi uyum saha icinde...

Burak Yilmaz´i teknik kapasitesi yüksek oyuncularin yaninda oynattigin zaman sorun yasamassin. Burak bu ligin yillardir en iyi golcüsüdür, ama ondan faydalanmak icin ya kontra atak oynicaksin, yada teknik kapasitesi yüksek oyuncular ile ofansif bir sistemin olacak. Bu sene buna hem kadro, hemde Teknik Adam uygun. Mancini ne yazikki cok fazla defansif oynatiyordu, kopukluk okadar büyüktü ki saha icinde, top tutmakta dünyanin belki en iyi forveti Drogba bile zorlaniyordu...

Transfer olarak bize sadece Tarik camdal gerekli... Hem dynamik, hemde teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu... Selcuk yeniden formuna dönerse, Süper Lig´de zorlanmayiz. Tek soru isareti Koray ve Semih´in gösterecegi uyum saha icinde...

Adem haklı adamı haksız cıkaracaksın sen savunma karşim burak yılmazı biz seni ft ile sevdik

herkese benden bir lazni

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Burak gelecek maçlari Kopenhag'a karsi gibi oynarsa onun hakkinda yaptigim tüm elestiriyi geri aliyorum.

Gelecek maclarin ozeti :)

Galatasarays-Burak-Yilmaz-008.jpg

Cok haklisin renktas coguna katiliyorum sadece tarigin tek ihtiyac olmasina katilmadim geri kalanlarin altina imzami atiyorum bu arada gercekten merak ettim ahmet cakarla bi es dost akraba iliskin varmi sadece benzerlik mi ?

tost makinasi

Hamit'i unutanlara bir selam çakacak diye düşünüyorum. Yeni transfer gibi olacak inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt