Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklıma bişey geldi.

Milliyetci şevki karanın avatarına pkk bayragı koydugu icin ihrac edildigi!

FT ye yakın olanlar tasfiye mi ediliyor yoksa

Az sonra gscimbom arena özelde

[media]https://www.youtube.com/watch?v=HfzUE281f0Y[/media]

askdkallsöaös :surprised::surprised::surprised::surprised:

istan_3_oender_cakar.jpg

bBUrgNOU.jpeg

Bu arkadas güzel be

Kim bu arkadas son zamanlarda basın toplantılarında goruyoruz ama gorevi ne acaba ?

GSC arena özel bölüm 1

son günlerde acılan justinli-hangi kız güzel-kız arkadaş- başlıkları

başlıkları gscimbom icindeki tasfiyenin göz önüne cıkmasını engellemek icin mi acılıyor

Futboliçe @Gozdelinho_ · 28 dk.

Net değil ama Umut Bulut v Şener takası söz konusu olabilir. Bursaspor cephesi sıcak bakıyor bildiğim kadarıyla.

_______________________________________________________________________________________________________________________

Galatasarayımıza hangisinin faydası daha fazla olacaksa İnşallah o alınır ; Şener Özbayraklı , Tarık Çamdal , Koray Altınay üçlüsünden.

Bu arada Hamit Altıntop'un iyi bir dönüş yaptığı ve bu sezon sağ bekte başarıyla oynayabileceği söyleniyor kamp performansına göre ;

Ve daha Veysel Sarı'da var elimizde ancak Veysel biraz daha orta saha oyuncusu gibi fakat yeri geldiği zaman başarıyla sağ bekte görev yapacaktır.

Birde bu takıma kesinlikle bir golcü ihtiyacı olduğu kanaatindeyim yani en azından bir kanat / forvet kiralamak gerekli diye düşünüyorum.

En büyük isteğim avatarımda da mevcut olduğu gibi , CSKA ile 1 yıllık sözleşmesi kalan Seydou Doumbia'dır.

Transfer bütçemizin 12 Mn € + sponsordan gelecek ücret olduğu düşünülürse ; sponsor için Socar ve Azerbaijan tarafından gelen teklifin 15 Mn € seviyelerinde olduğu söylentileri dolanıyor , 12 Mn € + 15 Mn € = 27 Mn € gibi büyük ve ciddi bir kaynak anlamına gelmekte.

Olcan Adın'ın transferinde ki 4.5 Mn € düşülürse elimizde 22.5 Mn € gibi ciddi bir rakam kalıyor , bu rakam ile yerli genç oyunculara yatırım yapmaya devam edip bir yandan da yabancı ve kaliteli bir golcü alırsak başarılar bizi bekler diye düşünüyorum.

Serdar Sezgin kardesim unutmusum eklemeye... Sence eksiklerimiz neler ?

GSC arena 2

Kuşlu başlıkların kapatılması?

Forum yönetiminde ki fb lobisi rahatsız olmuştur ve kapatılmıştır.

Emre belezoglu avatarını bilirsiniz...

GSC arena 3

Yapılan eurovision haxball turnuvaları dikkati başka yöne cekmek icin yapılmıyor mu sizce?

Şerafettin kardeşimizin fax konularına destek verilmemesi için sürekli böyle yarışmalar yapılıp yukarıda tutuluyor.

Derin gsc faxtan neden rahatsız?

la 12 noyu kapatmışlar azize vermiş laminatı pavalı köpeklev kapamış hesaplarını

İnsallah Tarık-Şener-Yasin gibi transferlere yine milyon dolarlar harcamayız.Eğer düşüm meblağlara alabiliyorsak alalım ama dediğim gibi yüksek rakamlara hiç gerek yok.Takımımızın bir forvet ve stoper ihtiyacı var (Bu sezon afrika kupası oldugunuda dusunursek en onemli donemlerde Chedjou olmayacak !) ama yabancı sorunu bize engel olabilir.Muslera-Telles(?)-Chedjou(ya da yerine gelecek transfer)-Melo-Bruma/Amrabat-Sneijder yeri garanti yabancılar yapmak istediğimiz yıldız forvet transferi bizi sıkıntıya sokabilir.Oynamayacak adam gelmek istemez gelsede surat yapar.Oynarsada takımlar taşlar yerinden oynar

Üzülürüm Umut'un takasta kullanılması bu yoklukta fazla çılgınca.

Çok isabetli bir hamle olur, Burak lı bir kadroya Umut gereksiz, benzer stilde oyuncular...Birde Adem Büyük alınsa forvet rotasyonu yeterli hale gelir, Sneijder lı bir kadronun çift santrforu kaldırmayacağını hesaba kattığımızda...

Umut,Juve'ye 2 gol attı.Şimdi elini vijdanına koy öyle cevap ver.Burak mı daha kaliteli,yoksa Umut mu?

Ikisinin de artilar ve eksileri var

Umut sure/gol ortalamasina bakarsan eminim daha basarilidir

Burak'in ismi var iste

Umut ilk geldiginde leblebi gibi gol atarken burak (gol krali olarak gelmisti) ilk 11'e girdi

Umut bircok macta bizi ipten aldi (ornegin juve maci, super kupa maci vs)

Takim adina umut daha faydali ve ozverili oynuyor bence

Benim futbol felsefem birazcik farkli kardesim... Ben fazla transfer yapilmasini dogru bulmuyorum, kadroyu fazla kurcalamak, takim olma olgusunu bozabilecegini düsünürüm hep. Su an ilk 11´de direk oynayacak oyuncu olarak birtek Olcan Adin geldi... Birde üstüne Tarik geldimi ilk 11 meselesini süperlig´de cözeriz... Yabanci siniri olmasa ben Eboue´yi kolay kolay silmezdim, yada yabanci alirdim onun yerine. Güzel futbol oynadigimiz her macta, daima formda bir Eboue olmustur son 3 sezon...

Gerisi icin dikkatli davranmamiz lazim, cünkü yakamizda FFP yapismis bekliyor... Normal sartlarda ise bir yabanci stoper transferi daha lazim diye düsünüyorum, ancak bu durumda telles-Bruma ikilisini pek sahada göremiyebiliriz... Emre Colak, Amrabt gibi oyunculardan daha fazla katki almaya calisirdim, ve Prandelli bunlari yapacaktir... Mesela Hamit kardesimizi herkez unutuyor...

Isim benzerligi var, ve ahmet cakar tiplemesini begenirim... Iyi bir sovmen kendisi...

Yorumlarını severek tskip ediyorum.

Ahmet çakar konusunu ama anlam veremedim.

Bu adam sana şikeci demekde olup üstelik spk konusunda zarar veren en etkili medya adamıdır hakan hanoğluna destek vererek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt