Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kezman geldi (ingilteredede oynamis bir oyuncu) , Guiza geldi bunlarda is yapamadi. Yani örnek cok, kötü , iyi. Bence sadece Demba Baya bakmamiz gerek, ve Demba Baya bakinca 29 yasinda bir futbolcu, ingilterede son 2 yildir bos duran bir futbolcu.

O zaman ligler şöyle bir başlasın bu konuyu tekrar konuşalım :)

Demba Ba çok şey katar diyorum konuyu kapatıyorum..

Semih, Burak, Selçuk ve Olcan kilit isimler.

etti 4, kaldi 2.

Sag bek galiba türk oldugu göre, 5 yerli oyuncu ilk 11e girer.

Kaldi 1 yerli oyuncu

Semih, Burak, Selçuk ve Olcan kilit isimler.

etti 4, kaldi 2.

Sag bek galiba türk oldugu göre, 5 yerli oyuncu ilk 11e girer.

Kaldi 1 yerli oyuncu

defansda iki yerli olacak o zaman semih ve?

bu arada yedeklerdede güzel isimler olsun istiyorum, gecen sezon hic bir supersubumuz olmadi

defansda iki yerli olacak o zaman semih ve?

bu arada yedeklerdede güzel isimler olsun istiyorum, gecen sezon hic bir supersubumuz olmadi

Suanda Koray, Balta ve Zan var.

Korayda potansiyel varda ilk 11de olmasi çok erken.

Baltayi her zaman yetersiz buldum ve Zan formdayken kötü defansci degil.

Yen bir defansci almamiz sart

Kezman geldi (ingilteredede oynamis bir oyuncu) , Guiza geldi bunlarda is yapamadi. Yani örnek cok, kötü , iyi. Bence sadece Demba Baya bakmamiz gerek, ve Demba Baya bakinca 29 yasinda bir futbolcu, ingilterede son 2 yildir bos duran bir futbolcu. Ha bize gelseydi keske diyorum, ama yedek olarak. Sampiyon yapacak bir futbolcu degil yani.

1.5 yıl olarak düzeltelim zira Chelsea'ye gitmeden önce Newcastle'da geçirdiği sezonun ilk yarısında gol kralıydı.

Demba Ba ligimize de uygun bi oyuncu fizik bakımından.

1.5 yıl olarak düzeltelim zira Chelsea'ye gitmeden önce Newcastle'da geçirdiği sezonun ilk yarısında gol kralıydı.

Demba Ba ligimize de uygun bi oyuncu fizik bakımından.

Newcastlede son dönemdede iyi degildi Ba. Herkes Cisse Cisse Cisse diyordu, tabi simdi Cisse ne hallerde biliyoruz

İyiydi. 12-13 golü vardı sadece ligin ilk yarısında ve yanılmıyorsam gol kralıydı giderken. Yanılıyor olabilirim ama 12-13 gol attığından eminim.

o zaman ben yaniliyorum, son dönemde cissenin arkasinda kaldigini hatirliyorum. ba newcaslte geldiginde süper bir oyuncuydu bunu herkes biliyor, ama cisseden sonra cok kötüydü valla ben öyle hatirliyorum

Aslinda gidiceksin parayi turk stopere yatircaksin.omer olur tasci olur biri olur yani.Sag beke de alcaksin seneri.kapatacaksin transfer donemini.bize demesi kolay geliyo gerci:) yigit gokoglan gereksizine o.kdr para bayilan.bi.yerli kaliteli stoper alamayacak mi ya.

Aslinda gidiceksin parayi turk stopere yatircaksin.omer olur tasci olur biri olur yani.Sag beke de alcaksin seneri.kapatacaksin transfer donemini.bize demesi kolay geliyo gerci:) yigit gokoglan gereksizine o.kdr para bayilan.bi.yerli kaliteli stoper alamayacak mi ya.

Ömere 10 mn € dan aşağı istemezler o paraya da değmez. Taşcı desen kronik sakat 6 yabancı olaydı çok iyi olurdu. Şu haliyle bir mevkiyi feda edip dandik yerli oynatacağız. Zan–Semih, Balta–Semih yada uğur demirok, selim ay vs gibi ucuz ve kalitesiz stoper almaktan başka çare kalmıyor.

Tepetaklak

Beyler bence Olcan yabancı olsa bu kadar ucuza alamazdık.. Avrupada ligde çoşturmuş adam alıyosun.. Transfermarkt değeri 9m ve yükselişte olan bi futbolcu

Ucuz mu??

Alakasi olmayan birsey yazdin. Transfer piyasini bilmedigin ortada. Turk oldugu icin bu kadar cok para verdik. Yabanci kurali olmasaydi 2 milyon a alirdik.. o paraya avrupadan daha iyi oyuncu alinirdi kesin..

Sinan Kurt gelmez bosuna heveslenmeyin..

Ucuz mu??

Alakasi olmayan birsey yazdin. Transfer piyasini bilmedigin ortada. Turk oldugu icin bu kadar cok para verdik. Yabanci kurali olmasaydi 2 milyon a alirdik.. o paraya avrupadan daha iyi oyuncu alinirdi kesin..

4milyona olcandan iyisini bulamazdin avrupada. (Salih dursun un degerini 1 turk lirasi.olarak goruyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt