---------------------------------------------------------------Muslera------------------------------------------------------------
----Hamit/Sener--------------------Semih--------------------------------Melo-----------------------Telles--------------
------------------------------------------Gökhan Inler------------------------------Selcuk Inan----------------------------
-----------------Olcan-------------------------------------------Sneijder-------------------------------Bruma---------------
------------------------------------------------------------Burak Yimaz---------------------------------------------------------
Belki Prandell'nin kafasinda böyle bir sey var?

D
Simdi yine bazilar: Bu ne falan diyecek ama Florenz zamaninda Prandellin bir cok kez Meloyu stoper pozisyonda oynatti, bunu biliyorum...
Melo gecen sene bir kaz kez Stoper oynamis, oyunu iyi aciyor zaten, Defansta üst düzey, Prandellinin böyle oyuncular cok seviyor Defansta...
Bir ihtimall olabillir sanki. Ama ben de aslinda Meloyu daha cok CDM posziyonda görmek istiyorum, ama Inler gelirse bu Kadro de fena olmaz gibi. Kagit üstüne Kadrolar zaten sahadaki kadrolar ile farkli...
Belki Prandell'nin kafasinda böyle bir sey var, kim billir...