Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La bu 12 numara ne dandik bi forum , uğraştım üyelik aldım dün gece; son dakika nöbetinde anca karı kız muhabbeti dönüyordu , dedim gecenin vermiş olduğu etki heralde ; demin yine girdim bu sefer ortalığı karıştırayım diye ; yine karı kız muhabbeti sayfalarca.. soracaktım aslında nerde futbol konuşuyoruz diye ; boşver dedim, ergenler dolmuş sanırım..

:))

Saydığın oyuncular tabiri caizse "taş" gibi oyuncular. Tarık, Telles fizik kapasite açısından çok güçsüzler. Semihi beğeniyorum ama koray hakkında bi fikrim yok. Siz Telles Semih Koray Tarık dörtlüsünün uyumlu bir sezon geçireceğini düşnebilirsiniz. Ama 3 oyuncu ilk kez yan yana oynayacaklar ve bunların hepsi tecrübesiz. Bence sıkıntı yaşarız. Tabii 1 2 senemizi daha çöpe atalım ama geleceği düşünelim derseniz ona lafım yok.

takım savunması ve savunma hattı der bitiririm

takım savunman ne kadar iyiyse savunma hattın da o kadar iyidir

toplu hücum toplu defans

tüm yükü o 4 isme yüklersen kepenki kapatalım zaten :D

ayrıca semih-telles-koray 6 aydır bir aradalar zaten

tarık-semih-koray-telles lig için sorun değil

ama ŞL için bir 'Big Cheaf' şart

Juve den oyuncu alabilecegimizi mi zannetdin?

Felipe-Melo.gif

Şampiyonlar liginde ne yapıcaz bilmiyorum burakla olacak iş değil sağlam bi forvet lazım

Burak'la oldu Şampiyonlar Ligi'nde daha önce, neden yine olmasın ?

Geçen seneyi diyorsan zaten 2 maçta oynamadı, ayrıca ne oynadığımız da belli değildi, Kopenhag maçında kanat falan oynadı. Sistemli kanatlı takımda tek forvet oynasın iş yapacak Burak CL'de.

Beğenilmeyen Amrabat'ın açtığı ortalarla Burak'ın attığı goller ne çabuk unutuldu.

Herhalde ne demek istedigimi anlamisindir, seni bunun anlayacagini dusundum hata etmediysem.

Ciddi cevap lutfen. Yedek veya kulubden kovulmak uzere adamlari sormadin sana..

Vidal ve Pogba hariç her Juventus oyuncuyu alabilecegimizi düsünüyorum.

Mantikli oldugunu sanmiyorum ama

Hepsi o 2 futbolcu hariç, lesh

---------------------------------------------------------------Muslera------------------------------------------------------------

----Hamit/Sener--------------------Semih--------------------------------Melo-----------------------Telles--------------

------------------------------------------Gökhan Inler------------------------------Selcuk Inan----------------------------

-----------------Olcan-------------------------------------------Sneijder-------------------------------Bruma---------------

------------------------------------------------------------Burak Yimaz---------------------------------------------------------

Belki Prandell'nin kafasinda böyle bir sey var? :DD

Simdi yine bazilar: Bu ne falan diyecek ama Florenz zamaninda Prandellin bir cok kez Meloyu stoper pozisyonda oynatti, bunu biliyorum...

Melo gecen sene bir kaz kez Stoper oynamis, oyunu iyi aciyor zaten, Defansta üst düzey, Prandellinin böyle oyuncular cok seviyor Defansta...

Bir ihtimall olabillir sanki. Ama ben de aslinda Meloyu daha cok CDM posziyonda görmek istiyorum, ama Inler gelirse bu Kadro de fena olmaz gibi. Kagit üstüne Kadrolar zaten sahadaki kadrolar ile farkli...

Belki Prandell'nin kafasinda böyle bir sey var, kim billir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt