Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sanmıyorum renkdaş; gökhan gelirse ve sneijder kalırsa mecbur bu sistemde oynanır oyun.. sneijder'de pek ala oynayabilir bu sistemde.. iki bek oyuncumuz desteklerini esirgemezse(!) hücumda birden 6-7 kişiye çıkabiliriz..

Akın bunu beğendi:D

sanmıyorum bu sisteme döneceğimizi.inler gelmez başta.

bruma banko oynayacak bu sezon başka yolu yok.

Ben sanmıyorum renkdaş; gökhan gelirse ve sneijder kalırsa mecbur bu sistemde oynanır oyun.. sneijder'de pek ala oynayabilir bu sistemde.. iki bek oyuncumuz desteklerini esirgemezse(!) hücumda birden 6-7 kişiye çıkabiliriz..

Akın bunu beğendi:D

Peki Bruma sürekli oynamadan nasıl yıldız olacak ? Maç kabiliyeti kazanmadan nasıl gelişecek ? O kadar çalışmış, uğraşmış, neden işleyip maksimum verimi almıyoruz ?

inler selçuk veya melo yerine oynayabilir, o zamanda 4-2-3-1 oynayabiliriz. Veya 4-3-3 oynayip Sneijder'i kanatda oynatabiliriz.

Taktiksel anlamda Inler transferi bize çok faydali olur

öyle de kanatlı sistem için 3 ön libero fazla.yedek durmayı kabul edecekler ise sıkıntı yok.

bruma ilk olarak 11'e yazılacak oyunculardan olmalı bu sezon.

sanmıyorum bu sisteme döneceğimizi.inler gelmez başta.

bruma banko oynayacak bu sezon başka yolu yok.

zaten gökhan gelirse dönülür bu sisteme ; gelmesi zor bana göre de.. diyelim geldi kadrosu bu :)

Peki Bruma sürekli oynamadan nasıl yıldız olacak ? Maç kabiliyeti kazanmadan nasıl gelişecek ? O kadar çalışmış, uğraşmış, neden işleyip maksimum verimi almıyoruz ?

Kızma renkdaş ;) Haklısın ama bu konuda 5 yabancı sınırlaması varken elden birşey gelmiyor.. ( gökhan'ın gelmesi durumunda ) .. diyelim gelmedi gökhan ; şöyle bir şey de var ki acaba Bruma ilk 11'e hazır mı? Prandelli verecektir cevabını bunun... o yüzden şu an itibariyle Bruma'yı çok net olarak ilk 11 oyuncusu olarak göremiyorum... Gönül ister sakatlığının tüm olumsuz durumlarını atlatmış olarak çıksın oynasın orası ayrı..

zaten gökhan gelirse dönülür bu sisteme ; gelmesi zor bana göre de.. diyelim geldi kadrosu bu :)

Kızma renkdaş ;) Haklısın ama bu konuda 5 yabancı sınırlaması varken elden birşey gelmiyor.. ( gökhan'ın gelmesi durumunda ) .. diyelim gelmedi gökhan ; şöyle bir şey de var ki acaba Bruma ilk 11'e hazır mı? Prandelli verecektir cevabını bunun... o yüzden şu an itibariyle Bruma'yı çok net olarak ilk 11 oyuncusu olarak göremiyorum... Gönül ister sakatlığının tüm olumsuz durumlarını atlatmış olarak çıksın oynasın orası ayrı..

bruma banko oynayacak gelse bile dönülmez o sisteme görürsün ;)

Kızmak değil, kamptaki muhabirler tarafından söylenen Bruma'nın sakatlığını atlattığı, çok çalıştığı ve lige hazır bir şekilde kampı tamamlayacağı şeklinde.

Burada herkes 11'e dönebilecek mi diyordu, sakatlığından korkuyordu ama korkulan olmamış belli ki, hazır olacak kamp bitince.

Maç oynamadan da maç kabiliyeti kazanma gibi bir durum olamaz zaten.

Gökhan bize lüks olur diyorum ben, alacağımızı da zannetmiyorum. Benim düşüncem bu şekilde yanlış anlama.

harbiden inler gelirse kimi kesecek? selcuk melo? inler yedek mi oturacak? :D

Eğer kanatlı sistemli takım olmak istiyorsak, Bruma ve Telles'i de kazanmak istiyorsak en fazla Melo stopere geçer İnler orta sahayı alır. Başka türlü zor.

muslera

? - Semih - Melo - Telles

Inler - Selcuk

Olcan - Sneijder - Bruma

Burak

böyle bisey olabilir evet.

harbiden inler gelirse kimi kesecek? selcuk melo? inler yedek mi oturacak? :D

Inler yedek oturmaz. Melo ise kesilecek en son kisi. Selcuk orda dururken Melo'yu kesmek kim akil etmis? Yok öyle sey. Ya Selcuk kesilir yada Sno solda oynar Inler gelirse. Ama zaten gelmeyecek, ne konusuyoruz ki.

Manisaspor da oynayan Ismail Kose i bilen varmi? Nasil oyuncudur? Kanat/forvetmis galiba..

bruma banko oynayacak gelse bile dönülmez o sisteme görürsün ;)

gelirse eğer konuşuruz tekrar rendaş :)

Kızmak değil, kamptaki muhabirler tarafından söylenen Bruma'nın sakatlığını atlattığı, çok çalıştığı ve lige hazır bir şekilde kampı tamamlayacağı şeklinde.

Burada herkes 11'e dönebilecek mi diyordu, sakatlığından korkuyordu ama korkulan olmamış belli ki, hazır olacak kamp bitince.

Maç oynamadan da maç kabiliyeti kazanma gibi bir durum olamaz zaten.

Gökhan bize lüks olur diyorum ben, alacağımızı da zannetmiyorum. Benim düşüncem bu şekilde yanlış anlama.

Tabii ki maç yapmadan olmaz bir şey , muhakkak eksik kalır bir şeyler hem fikirim seninle.. lakin dediğim gibi emin değilim hala banko oynayabileceğinden.. ha bak gökhan gelmez ise ya da pirlo filan ya da o tarz bir oyuncu , koy oynasın sıkıntı yok , maç eksiğini filan kapatır..en güzel antrenman maçtır en nihayetinde.. sadece sistem değişirse -dediğim durumu baz alırsak- , o çerçevede zor bir ihtimal bence oynaması 11'de.. yanlış anlayacağım bir durum yok renkdaş , düşünceler değerli tabii ki..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt