Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.366
- 21.341
- 2.238
Sneijder de gitsin, deplasmanda 0-0 bitiririz maçları yine, devam.
o zaman inler gelmeyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder de gitsin, deplasmanda 0-0 bitiririz maçları yine, devam.
inler gelrse sneijder go
Sneijderle alakasi yok
inler gelrse sneijder go
Ben sanmıyorum renkdaş; gökhan gelirse ve sneijder kalırsa mecbur bu sistemde oynanır oyun.. sneijder'de pek ala oynayabilir bu sistemde.. iki bek oyuncumuz desteklerini esirgemezse(!) hücumda birden 6-7 kişiye çıkabiliriz..
Akın bunu beğendi![]()
Ben sanmıyorum renkdaş; gökhan gelirse ve sneijder kalırsa mecbur bu sistemde oynanır oyun.. sneijder'de pek ala oynayabilir bu sistemde.. iki bek oyuncumuz desteklerini esirgemezse(!) hücumda birden 6-7 kişiye çıkabiliriz..
Akın bunu beğendi![]()
yada selçuk melo inler üçlüsünden biri yedek oturacak.
başka yolu yok.
inler selçuk veya melo yerine oynayabilir, o zamanda 4-2-3-1 oynayabiliriz. Veya 4-3-3 oynayip Sneijder'i kanatda oynatabiliriz.
Taktiksel anlamda Inler transferi bize çok faydali olur
sanmıyorum bu sisteme döneceğimizi.inler gelmez başta.
bruma banko oynayacak bu sezon başka yolu yok.
Peki Bruma sürekli oynamadan nasıl yıldız olacak ? Maç kabiliyeti kazanmadan nasıl gelişecek ? O kadar çalışmış, uğraşmış, neden işleyip maksimum verimi almıyoruz ?
zaten gökhan gelirse dönülür bu sisteme ; gelmesi zor bana göre de.. diyelim geldi kadrosu bu
Kızma renkdaşHaklısın ama bu konuda 5 yabancı sınırlaması varken elden birşey gelmiyor.. ( gökhan'ın gelmesi durumunda ) .. diyelim gelmedi gökhan ; şöyle bir şey de var ki acaba Bruma ilk 11'e hazır mı? Prandelli verecektir cevabını bunun... o yüzden şu an itibariyle Bruma'yı çok net olarak ilk 11 oyuncusu olarak göremiyorum... Gönül ister sakatlığının tüm olumsuz durumlarını atlatmış olarak çıksın oynasın orası ayrı..
zaten gökhan gelirse dönülür bu sisteme ; gelmesi zor bana göre de.. diyelim geldi kadrosu bu
Kızma renkdaşHaklısın ama bu konuda 5 yabancı sınırlaması varken elden birşey gelmiyor.. ( gökhan'ın gelmesi durumunda ) .. diyelim gelmedi gökhan ; şöyle bir şey de var ki acaba Bruma ilk 11'e hazır mı? Prandelli verecektir cevabını bunun... o yüzden şu an itibariyle Bruma'yı çok net olarak ilk 11 oyuncusu olarak göremiyorum... Gönül ister sakatlığının tüm olumsuz durumlarını atlatmış olarak çıksın oynasın orası ayrı..
harbiden inler gelirse kimi kesecek? selcuk melo? inler yedek mi oturacak?![]()
GSimizin yarın ki maçının konusu mevcut mu sayın mod @Murat Urhan
Eğer kanatlı sistemli takım olmak istiyorsak, Bruma ve Telles'i de kazanmak istiyorsak en fazla Melo stopere geçer İnler orta sahayı alır. Başka türlü zor.
harbiden inler gelirse kimi kesecek? selcuk melo? inler yedek mi oturacak?![]()
bruma banko oynayacak gelse bile dönülmez o sisteme görürsün![]()
Kızmak değil, kamptaki muhabirler tarafından söylenen Bruma'nın sakatlığını atlattığı, çok çalıştığı ve lige hazır bir şekilde kampı tamamlayacağı şeklinde.
Burada herkes 11'e dönebilecek mi diyordu, sakatlığından korkuyordu ama korkulan olmamış belli ki, hazır olacak kamp bitince.
Maç oynamadan da maç kabiliyeti kazanma gibi bir durum olamaz zaten.
Gökhan bize lüks olur diyorum ben, alacağımızı da zannetmiyorum. Benim düşüncem bu şekilde yanlış anlama.