Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ba8ccae29ae29e0dda343c574ef3cfe7.jpg

:D

Adamı sanırsın amerikada rapçi.. gel gelelim iş ahlakı olmayan bir futbolcu.. bu adamdan gelecek hayır umuttan gelsin bırakın...

Socar dogru

Bu aksam açıklanabilir

* LG G2 Tapatalk *

10338748_819316451447174_3688426220361301144_n.jpg

Son Derece Disiplinli Olmasıyla Dikkat Çeken Prandelli,Antremanları Kamera İle Çektiriyor ve Sonra Tekrar Tekrar İzliyor.

Socar 20 Milyon € verse Aysalin pokunu yiyecegim, keske dogru olsa keske. Türk Telekom 7-8 Milyon veriyordu, bence yeni sponsorumuz 9-10 Milyon falan verecek.

balo tam turkiye'lik topcu gelse formasini alirim drogba'yada worthy bir veliaht olur

lakin 5+3 dangalakligi yuzunden daha cok hem forvet hemde kanatta gorev alabilen bir topcu tercih ederim d.costa, joel campbell, osvaldo gibi.

yanliz balo'da oyle kucumsenecek bir topcu degil turkiyede kral olur taraftarin destegini arkasina alirsa

kardesim yillik 20 ne demek? ucariz. tt 10 bile vermiyordu, 7-8 civariydi sanirim.

Samsung, Fly Emirates, Etihad ve Gazprom şirketleri ile de forma sponsorluğu için görüşmüşüz habere göre bende hatırlıyorum bu firmalarla görüştüğümüzü

Sanırım 2 yıl üst üste Şampiyonlar Liginde aldığımız başarılı sonuçlar ve bu sene tekrar Şampiyonlar ligine direkt gruplardan katılacak olmamız sponsorların iştahını kabartmış olmalı.

Ama yıllık 20 milyon € yinede çok yüksek bir rakam gibi geldi 14-15 olsa neysede

yillik 20 inanilmaz olur. ben 12-13 e fln raziydim, 20 müthis olur lan. inanmiyorum pek ama.

Buraya yazıyorum balotelli gelirse bu takım resmen biter

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt