Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10338748_819316451447174_3688426220361301144_n.jpg

Son Derece Disiplinli Olmasıyla Dikkat Çeken Prandelli,Antremanları Kamera İle Çektiriyor ve Sonra Tekrar Tekrar İzliyor.

bunu karaman hocam turkiyede ilk yapandır lutfn armutla elmayı ayırt edelim

Balotelli ve Melo arıza adamlar :D Bu tür adamlar Türkiye'de iş yapar.Bakın Lugano'da öyleydi

Balotelli bela oldu kulübe futbolu bırakana kadar sürekli yazılır artık

Emre Can Coşkun veya Emre Tosun ikilisinden biri sol bek alternatifi olabilir mi acaba?

Berk Ünsal dahil orta sahadaki genç elemanlardan pek bir beklentim yok.

Son yıllarda inanılmaz zayıf alt yapıdaki elemanlarımız. PTT 1.Lig'e bile gönderemiyoruz bu oyuncuları..

beyler açılın duyum aldım. duyumlarıma göre Balotelli gelirse takımı bozarmış ultra garanti. kaynak: bakkal Mehmet abi

Balotelli sadece bizim için değil, her takım için(hata milli takım için bile) ya tutarsa hamlesidir. Böyle bir oyuncuya 20 milyonu çıkarıp City, PSG veya Chelsea verebilir. Biz 20 milyonu veriyorsak Prandelli'nin deyimiyle winner bir karakteri olmayan, kaçamak ve sorun yumağı bir adama değil. Hagi gibi, Sneijder gibi maç kazandıran adamlara vermeliyiz.

Balotelli'yi isteyenlerin yas ortalamasini merak ediyorum...

Cok kotu olur, umarim boyle bir hata yapilmaz. Neyse Prandelli'ye guveniyorum zaten, izin vermez herhalde boyle bir sacmaliga.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt