Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 13 dk.

Genç bir oyuncumuza 3 büyük Avrupa liginden teklif var...

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 11 dk.

İbrahim Coşkun'a Fransa, Hollanda ve İtalya'dan teklifler gelmiş. Oyuncuya henüz bu tekliflerden bahsedilmedi...

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 10 dk.

Bu teklifler çok ciddi... Balon değil yani. Normalde İbo'nun sezonu U-21'de geçirmesi bekleniyordu.

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 9 dk.

Oyuncuya söylenmeme sebebi kulüp oyuncuyu kaybetmek istemiyor. Oyuncu da profesyonel seviyede oynamak istiyor.

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 3 dk.

İbrahim Coşkun'a bu teklifler zaten hafta içi iletilecek. Yani söylenecek.

_____________________________________________________________________________________________________________________

İbrahim Coşkun'un neden kampa götürülmediğini bende anlamadım şahsen ; kaleciler dışında zaten altyapıdan ;

Emre Tosun , Birhan Vatansever , Berk Yıldız ve Altuğ Taş götürüldü , İsmail Berk Ünsal ve Emre Can Coşkun zaten geçen sezon çıkarılmıştı A takıma.

Geriye bir tek İbrahim Coşkun ve Kaan Baysal kalıyor , gerçekten altyapıdan bu kadar çok oyuncu çıkması iyi ancak gerekli oyuncular kalmalı diğerleri tekrar altyapıya dönmeli yada lig içerisinde forma şansı bulabileceği özellikle yeni yükselen takımlara kiralanmalı yada eski oyuncularımızın şuan teknik direktörlüğünü yaptığı kulüplere.

Edit : Kaldı ki daha geçen sezon devre arası takıma katılan ve iyi bir kumaşı olan Oğuzhan Kayar'da var elimizde , bahsettiğim mesele şu : bu oyuncularımızın önünü tıkayıp köreltmeden kendileri ile ilgili gerekli çalışma yapılıp , oyuncuların durumuna göre gerekli isimler A takımda kalmalı , gerekli isimler forma şansı bulabileceği kulüplere kiralanmalı , gerekli isimler ise altyapıda idmanlarına devam edip sırasını beklemeli.

İbrahim Coşkun twitterdan dakikalar önce Avrupa'dan kendisine gelen teklifler olduğunu öğrenmiştir, bilgilendirilmediği için kulübe bi tepki koyabilir, hayırlısı olsun.

az önce çarşamba birşeyler olcak diyen iddaalı bir arkadaş vardı ona burdan sesleniyoruz : Hepimizin gecenin bu saatinde bulunma amacı Galatasaray değil mi ey kardeş o sebepten bildiğini paylaşmamak bu renktaşlarınla bir kere düşün Galatasaray duruş ve ahlakına yakışıyor mu ? Yakıştırıyorsan lafım yok yakıştırmıyorsan söylersin bekelemedeyim

Bruma ve Olcanlı kanat gerçekten akar.

Olcan çok hırslı geriyede geliyor.

Selçuk- Melo nun da performansı artar.

Sneijder'e girmiyorum hiç zaten.

Bu sene kanatlardan çok gol atarız.Ortalarla vs.

Adebayor da gelirse tam olur

Bruma ve Olcanlı kanat gerçekten akar.

Olcan çok hırslı geriyede geliyor.

Selçuk- Melo nun da performansı artar.

Sneijder'e girmiyorum hiç zaten.

Bu sene kanatlardan çok gol atarız.Ortalarla vs.

Adebayor da gelirse tam olur

en azından oyun ortaya sıkışmayacak.

sneijderin gol şansı artar.

en azından oyun ortaya sıkışmayacak.

sneijderin gol şansı artar.

Aynen.Aydın'ı bile aradık.Selçuk ve Sneijder kanat oynadı.Ev maçlarını boşver öyle böyle alıyorduk.Ama deplasmanda sıkışıyordu oyun.

Şuan ki kadroyla tam kontra takımı olduk.

Bu sene Allah sakatlık vermesse çok zevkli ve gollü maçlar izleyeceğiz.

Tek korkum Semih'in yanında kim defans olacak ve sağbek sorunu

olcan ve bruma kanatlar için çok iyi oyuncular ama onları yedekleyecek adamlar yok ,..

olcan ve bruma kanatlar için çok iyi oyuncular ama onları yedekleyecek adamlar yok ,..

Aynen öyle Aydın Yılmaz'dan hala beklentim yok kendisi boş bir oyuncu , Emre Çolak zaten aslen kanat değil , Sneijder'in yedeği olacaktır ve zaman zaman orta sahanın ortasında forma şansı bulacaktır , Sinan Gümüş patlama yapabilme ihtimali yüksek bir oyuncu bir tek iyi bir alternatif olarak onu sayabiliriz , ben en azından bir yerli kanat oyuncusuna daha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

En büyük adaylar ; Gökhan Töre ve Bilal Başacıkoğlu olmalı , maliyet , kalite , potansiyel dengesi gözetildiği zaman.

Jimmy Durmaz , Erkan Zengin , Yasin Öztekin gibi boş oyuncularla işimiz olmamalı kesinlikle.

Aydın Karabulut Bursa almasaydı yedek kanat yapardık

Tarzı aynı, Gökhan Töre gibi.

Eskiden forvet vardı kanat yoktu, kaleci yoktu, bekler yoktu.

Defans vardı kaleci yoktu, orta saha yoktu forvet vardı.

Sağbek vardı solbek yoktu sağ sol açık vardı.

Şimdi solbek var, açıklar var kale var taş orta saha var forvet sağbek ve defans yok.

Bu nasıl bi değişik küfür lan :D

Niye her sezon küfür ediyolar bize :D

Aydın Karabulut Bursa almasaydı yedek kanat yapardık

Tarzı aynı, Gökhan Töre gibi.

Olabilirdi , bonservis bedeli yoktu serbest statüden transfer oldu kendisi , zamanında da söylemiştik ancak büyük bir kayıp değil.

Hali hazırda ondan çok daha iyileri var ; Gökhan Töre ve Bilal Başacıkoğlu , özellikle Bilal gerçekten etkili bir oyuncu olacak diye düşünüyorum.

ibrahim coşkun kaliteli oyuncu zaten.

bunu daha önce de dile getirdim.

yaşına göre oyun görüşü pasları çok etkili prof. sözleşme imzalanırsa sizde görürsünüz.

Gerçekten altyapıdan gelenler ve sonradan altyapıya kazandırılan isimlere bakıldığı zaman baya gelecek vadeden isimler var ;

Geçen sezon A takıma çıkarılan ; Emre Can Coşkun ve Berk İsmail Ünsal

Bu sezon A takımla kampa giden ; Kalecilerimiz Alperen Uysal ve İsmail Çipe , Emre Tosun , Birhan Vatansever , Berk Yıldız , Altuğ Taş

Bu sezon A takımla kampa götürülmeyen ; İbrahim Coşkun , yeni transferi gerçekleşen Kaan Baysal mevcut dahada.

Üstüne üstlük geçen sezon devre arası alınan bir Oğuzhan Kayar var.

A takımda olan ; Koray Günter , Alex Telles , Bruma , Sinan Gümüş vs. gibi oyuncular zaten hepimizin aşikar olduğu isimler.

Gerçekten baya genç potansiyelli oyunculara sahibiz bakalım nerelere kadar çıkabilecek bu oyuncular ...

Yarın ki maçı enazından bizim kanal göstersin.Zaten maç izleyemeyecez bu sene.Bari hazırlık maçlarını izleyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt