Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli selçuğu baya bi azarlamış. Kornerleri neden ön direğe sürekli atıyorsun diye. Cok şükür yav. Bu adama acayip kanım ısındı.

Selamunaleyküm desem kaç Allah'ın aslanı a.s der?

We Aleyküm Selam kardes.

Transfer sezonu her zamanki gibi zorlu geciyor :( Cogumuzun gördügü eksikler hala mevcut.

Alperen 2. kaleci icin yeterli mi? Hayir ise kaleci transferi lazim, Eray denince haklima Bale geliyor :eek:

Veysel Hamit sag bek mevkisini götürürler mi? Hayir ise hangi yerli alinacak?

Orta sahada Yekta nin kontrati uzatildi ama Melo yu Selcuk u korkutacak bir oyuncu degil, rekabet icin oraya saglam bir yerli topcu lazim... Bu kim olabilir?

Emre kanat olarak yeterli performans gösterecek mi? Hayir ise Sinan gümüs, iyi topcu mu? Hayir ise Amrabat sahada 5 yabanci oldugu icin, Olcan ve Bruma oynarken sadece Burma yi yedekleyebilir, Olcan kötü oynarsa ve ya sakatlanirsa kim girecek sahaya?

Burak a kim rekabet yapacak? Umut Bulut yedegim olsa ben bile rahat olurdum, Burak i hic dusunemiyorum. Bu yedek kim olacak? Yabanci olursa, Burak kötü oynadiginda, sahada zaten 5 yabanci oldugu icin giremeyecek... Yerli bir alternatif varmi? Yoksa halimiz ne olcak?

O kadar cok soru var ki? Kadro yapilanmasi sakat duruyor, ve hic bir hamle yok (Olcan haric, ki kabul edelim cok güzel hamle)...

Hadi hayirlisi...

Cagliari Astori icin en az 8 milyon euro istiyor. Lazio 6 milyon euroya cikmis durumda. Astoriyle zaten aralarinda pek bir fark kalmadi. Juventus devreye girmezse, bu hafta basi transferin biteceği söyleniyordu.De Vrij icin teklifleri az bulundu ve reddedildi.

Bu arada italyan basininda Galatasarayin Astori icin 4 milyon euro teklif ettiğiyle alakali tek bir haber bile yok.

Almak için neyi bekliyoruz ?

Çocuk 96'lı. Sol bek.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=qmIMxExg8eg[/media]

günaydon millet pirlo ve balotelli gelse dicem ama yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyo

umut şener takası konuşuluyor bursa ile. bana göre son derece mantıklı bir hamle olur. yabancı forvet alıp burakla değişimli oynatmak daha mantıklı geliyor bana. gerçi burak bana kalsa Galatasarayın oyuncusu değil ama yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor malesef

umut şener takası konuşuluyor bursa ile. bana göre son derece mantıklı bir hamle olur. yabancı forvet alıp burakla değişimli oynatmak daha mantıklı geliyor bana. gerçi burak bana kalsa Galatasarayın oyuncusu değil ama yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor malesef

müthiş olur umuttan kurtulmak inşAllah doğrudur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt