Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gökhan töre şart.

gelmek istememesi önemli değil.

alper'de feneri istemiyordu...

parayı veren düdüğü çalar.

Onun gelmek istememesi değildir olay, sonuçta bizden alacağı para Beşiktaş'tan daha fazla olacak, CL garanti...

Biz istemiyoruzdur sadece Beşiktaş istediği için böyle menajer taktiği yapıyorlardır, işte beni istiyorlar ama ben Beşiktaş'ı tercih ediyorum, anlayın ki 1.400'den fazla verin gibilerinden...

Biz isteseydik alırdık zaten. Mafya, silah... muhabbetlerinden sonra bir de Olcan'a 4 milyon Euro verince vazgeçtik.

umut şener takası konuşuluyor bursa ile. bana göre son derece mantıklı bir hamle olur. yabancı forvet alıp burakla değişimli oynatmak daha mantıklı geliyor bana. gerçi burak bana kalsa Galatasarayın oyuncusu değil ama yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor malesef

Sol beke de İshak için Tolunay'ın bizden isteyeceği oyunculardan + para verdik mi tamamdır.

Umut bulut ve hakan balta nın antrenman performansları çok düşükmüş muhtemelen takasta kullanılacaklar

100 kere de olsa diyeceğim. Tarık'ı almayıp şenerle menerle uğraşırsak daha çok ağlarız.

Alper Potuk'u 1 m €uro fazla verdi diye fener aldı. Şimdi olsa selçuk böyle yayıla yayıla oynayamazdı.

Tarık yerine Şener'i alırsak aynı hataya düşeceğiz.

Keza Gökhan Töre'yi almazsak da.

Bjk tolga'yı alırken de aynı şeyleri düşünüyordum ama o mümkün değildi. Tolga ilk 11 oynamak istiyordu.

Neticeye gelirsek türkiyede her sene sonu böyle 1 bilemedin 2 kaliteli oyuncu boşa çıkar yada yeni yeni kendini belli eder.

Bunları takıma alamazsan kimse sıkıntısız bir şampiyonluk beklemesin.

Bu sezonun oyuncuları Tarık ve Gökhan Töre'dir bana göre.

Umut Eskişehir'e de Bursa'ya da gitmek istemez ama Şenol Güneş belki bir şekilde ikna edebilir diye umuyorum.

İshak için de Furkan (kiralık) + Dany + para gibi birşey yapabiliriz belki.

Umut bulut ve hakan balta nın antrenman performansları çok düşükmüş muhtemelen takasta kullanılacaklar

Umut'un maçlarını izledikten sonra zaten yetersiz olduğunu görmüştür, ayrıca antrenmanlarda dar alandaki başarısızlığı da direk görülmüştür, topu ilk hamlede hiçbir zaman kontrol edemeyen bir adamdan bahsediyoruz. Direk ortaya çıkmıştır "rakibin stoperi gibi oynama özelliği"

Tek özelliği vardı mücadeleci olması bir de arada bir karambolden gol atması. İlk geldiği sezonki kadar da mücadele etmedi geçen sezon zaten.

Tarık olmuyorsa Şener + İshak iyidir.

umut gidemez, bir yerli forvet isimi almadan gitmez en azindan

Türk sağ bek ; Tarık Çamdal / Şener Özbayraklı / Koray Altınay üçlüsünden birisi olur , yedek beklemeyi sorun etmeyecek iyi bir yabancı forvette bulunur , tabi İnşallah avatarımda bulunan reisi alırız orası ayrı mesele ancak ;

Yerli stoper konusuna gelirsek ; Kampta Prandelli , Semih Kaya - Koray Günter ikilisi sürekli oynatıyormuş ve bu tandemi oluşturmaya çalışıyormuş , renktaş senin istediği yerli stoper derinlik katması için mi yoksa Semih'in yanına direk as takıma mı ve ayrıca kim olabilir bu isim ?

Tabii ki Ugur Demirok. Bence is yapar.

Ilk tercihim tecrübeli olmasi cünkü Koray-Semih biraz genc kaliyorlar bence. Serdar Tasci iyi bir secim olabilirdi ama nedense hic ismi cikmiyor.

Koray ve Semih ikilisinin tutma ihtimali en azindan bu sene icin bence düsük. Tutmazsa yine Hakan-Semih ikilisi olacak.

En azindan bi stopere daha ihtiyacimiz var bence ama piyasada yeterli oyuncularda pek yok malesef.

Serdar Tasci veya Serdar Aziz benim aklima ilk gelenler.

Ugur Demirok Serdar Aziz beceriksizini cebinden cikarir kanimca. Serdar Aziz sisirilmis balon bir oyuncu bence.

Adem Büyük yerine Cenk Tosun veya M. Demir'i alirim.. GERÇEKTEN yetenekli forvet

Eskiden forvet vardı kanat yoktu, kaleci yoktu, bekler yoktu.

Defans vardı kaleci yoktu, orta saha yoktu forvet vardı.

Sağbek vardı solbek yoktu sağ sol açık vardı.

Şimdi solbek var, açıklar var kale var taş orta saha var forvet sağbek ve defans yok.

Bu nasıl bi değişik küfür lan :D

Niye her sezon küfür ediyolar bize :D

Bizde oynayabilecek kapasitede Turkler olmadigi icin o bolgelerde, o yuzden tupcuye soylenebilecek her sey mubah. :)

Zaten as oyuncu burak.yedek umut gider yedek forvet gelir. Takimda is yapacak iyi bi sag.bek yok.dogal olarak oncelik sag bek olmali.

Berk İsmail Ünsal var, yedek forvet de alınır zaten zaman var. 11'e sağ bek için yedek Umut'u vermek gayet mantıklı. Yeri dolar her türlü.

Bundan.sonra bas dusmanim werder bremendir insallah karsimiza cikar hajrovic ne yuzsuz bir adam hic yakismadi bizim takima paragozlerden uzak tutsun allah

Hakan baltanin formsuzlugunun nedeni yeni sozlesme istemesidir.bizimkiler de mubarek öyle para sactilarki.hakan da 1.5 euro istese sasirmicam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt