Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu kolay yazmam ama töreyi isteyen ciddi kendisini sorgulasın

" acaba yanlış takımmı tutuyorum " diye.

Galatasaray öyle ucuz karakterli bir camia değil.

Töre gelirse ciddiden nalet okurum isteyen ve alanlara bir Galatasaraylı olarak.

Mevzu sadece silah olayıda değil.

[attachment=11985:upload_2014-7-21_11-59-17.jpeg]

Boşa çıktı alıp Lucescu'dan intikam alalım. :)

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-21_11-59-17.webp
    upload_2014-7-21_11-59-17.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 307
Zaten as oyuncu burak.yedek umut gider yedek forvet gelir. Takimda is yapacak iyi bi sag.bek yok.dogal olarak oncelik sag bek olmali.

umut bizi bir cok macta ipten aldi (süper kupa, juve vs.)

umut bu sene kesinlikle kalmalidir joker olarak.

girdiginde forvete hareketlilik getiren, cok hareketli oldugu icin tutulmasi zor ve bos alanlar yaratan bir oyuncu.

Bunu kolay yazmam ama töreyi isteyen ciddi kendisini sorgulasın

" acaba yanlış takımmı tutuyorum " diye.

Galatasaray öyle ucuz karakterli bir camia değil.

Töre gelirse ciddiden nalet okurum isteyen ve alanlara bir Galatasaraylı olarak.

Mevzu sadece silah olayıda değil.

Biz alirsak karakterli olsun diye almayacagiz, sahada kalitesini göstersin diye aliriz

Yani adam kaliteli oyuncuysa birak gelsin, senede 10-15 gol veya assist filan verirse bunlar hepsi unutulur

girdiginde forvete hareketlilik getiren, cok hareketli oldugu icin tutulmasi zor ve bos alanlar yaratan bir oyuncu.

Umut'tan bahsettiğine emin misin ? Ben başka bir oyuncu zannettim anlattığına bakarsak...

Umarım gönderilir hem 2.2 milyon euro maaşından kurtuluruz hem de yeteneksiz oyuncu sayımız azalır onun yaptığından kat kat fazlasını Berk İsmail yapar...

2 3 macta.o.dedigin hareketlilik yasandi hadi bilemedin 5.Galatasarayin yedek forveti asini zorlamali.Sence Umut cogu taraftarin begenmedigi Burak i hic zorluyor mu ?

Umut kalsa dahi bizim forvet ihtiyacımız var. Üstüne birde Umut'u yolluyoruz.

Biz alirsak karakterli olsun diye almayacagiz, sahada kalitesini göstersin diye aliriz

Yani adam kaliteli oyuncuysa birak gelsin, senede 10-15 gol veya assist filan verirse bunlar hepsi unutulur

Burası Galatasaray şükrü. Tamam kimse bir metin oktay olsun oyuncularımız olmasını beklimiyor ama biraz ahlaklı olsumlar artık.

Galatasaray sadece sahada olan biten ile endexli değil. 500 küsür senelik kültür ve seviyesi var.

Bununla ben gurur duyorum ve töre gibi annesine bile düz geçen birisine ben asla kabul göremem. Isterse 100 gol atsın.

Galatasaray sadece gol ve kupa olmamalı ki zatende değil.

2 3 macta.o.dedigin hareketlilik yasandi hadi bilemedin 5.Galatasarayin yedek forveti asini zorlamali.Sence Umut cogu taraftarin begenmedigi Burak i hic zorluyor mu ?

bana sorarsan yedek forvete degil, as forvete ihtiyac var ama orasi ayri mesele. lanet olasi yabanci kisitlamasi iste.

burak ve umut'un birbirinden ne eksigi ne fazlasi var bence. al birini vur ötekine :)

Güler misin, ağlar mısın ?

valla ben de bılmıyorum gulermıyım aglarmıyım. burak ın yerıne dzeko eto ben de ısterım.Su durumda ımkansız oldugu ıcın.Burak 1.forvettir. 2.forvet olarak umutu yeterli bulmuyorum.İyi bir yerli yedek bulunursa hıc dusunmeden satarım umutu. bu sene 3 4 mac haric ruhsuzdu. selcuk da oyleydı en azından selcuk un neler yapabıldıgını bılıyoz.umuttan umıdım yok.

bana sorarsan yedek forvete degil, as forvete ihtiyac var ama orasi ayri mesele. lanet olasi yabanci kisitlamasi iste.

burak ve umut'un birbirinden ne eksigi ne fazlasi var bence. al birini vur ötekine :)

Yani kim istemez 10 numara bi yabancı forvet. tellesi satalım.Alalım :) burak ı ben de cok tutmuyorum ama umuttan iyidir:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt