Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amatörden bi forvet al umuttan daha çok iş yapar umut nasıl futbolcu olmus anlamıyorum adam sadece koşuyor

panpalar varsayın umut yetenekli forvet diyelim 1.8 garanti 15 bin maç başı oyuna sonradan dahil olsaki maç başı işler 30 maç senede yaklaşık 450 bin euro +1.8m yaklaşık 2.250.000 euro bir yedek için fazla para değilmi yetenekli olsa bileki son derece yeteneksiz forvet ?

umut gitmez kinmse o kadar para vermez ona. ama umut kalsa dahai bir forvet daha alınmalıdır orası kesin.

Şimdi ben anlamadım.Yönetim yabancı santrafor arıyor mu gerçekten? Eğer yabancı santrafor arıyorsa Drogbayla neden anlaşılmadı tekrar? Bana kalırsa Drogba tipi bi forvet bakmıyordur yöneciler.Daha çok gezici kanatlardada oynayacak bi yabancı olabilir.Mesela Lavezzi,Giovinco gibi.

Burak tek santrafor olarak düşünülür bu sene 5 yabancı oynatılacağı için.

Şimdi ben anlamadım.Yönetim yabancı santrafor arıyor mu gerçekten? Eğer yabancı santrafor arıyorsa Drogbayla neden anlaşılmadı tekrar? Bana kalırsa Drogba tipi bi forvet bakmıyordur yöneciler.Daha çok gezici kanatlardada oynayacak bi yabancı olabilir.Mesela Lavezzi,Giovinco gibi.

drogba geçen sezon kaç maç oynadı verimi ne oldu bir bakmak lazım.Bence kalmaması daha iyi oldu

mezarlık tabut felan masraflarına girmek istememiştir yönetim renktaş anlamayacak birşey yok

Cagliari Ontivero transferinden vazgeçmiş ve Ontivero bugün İstanbul!a dönüyor.Garip işler dönüyor ya hayırlısı..

mezarlık tabut felan masraflarına girmek istememiştir yönetim renktaş anlamayacak birşey yok

drogba geçen sezon kaç maç oynadı verimi ne oldu bir bakmak lazım.Bence kalmaması daha iyi oldu

En basit şekliyle ş.liginde tur atlamamızı sağladı.Şuan Drogbasız bu kadro ile geçen seneki grup tarzı biyere düşersek kesinlikle çıkamayız.

Ayrıca Drogba isterse kefenle oynasın 5+3 kuralıyla krallar gibi götürürdü bizi.Bence tipik bi santrafor değil çok yönlü oyuncu alacağız onun yerine.

oliviara kadar kismetsiz bir adam olamaz. haxball turnuvasina son dk da beni ekle deyip alinmayan adam kadar sanssizz

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sponsor işi olmadı

Yeni sezon öncesinde henüz forma sponsoru bulunmayan ve bu konu ile ilgili olarak Azeri petrol firması olan SOCAR ile anlaşma sağladığı iddia edilen Galatasaray'ın bahsi geçen şirket ile henüz bir anlaşma imzalamadığı ortaya çıktı.

Sarı kırmızılı ekip ile 20 milyon gibi yüksek bir meblağ karşılığında anlaştığı şeklinde haberler çıkmasına üzerine sessizliğini bozan SOCAR, bir açıklama yaptı ve iddia edildiği gibi bir anlaşmanın olmadığını açıkladı ve söz konusu haberleri birinci ağızdan yalanladı.

Şirketin basın sözcüsü Nizameddin Quliyevle yaptığı kısa açıklamada, Galatasaray ile basında yer aldığı şekilde herhangi bir sponsporluk anlaşması içerisinde olmadıklarını belirtti ve "Bu tarz bir konu gündemimizde bulunmamaktadır" dedi.

Lucas ı Tarık çamdal transferine karşılık 2 senelik kiralık verebiliriz.

Zaten ben de inanmamıştım socar için . Yıllık 20 m euro'yu bizim gibi bir takıma neden versinler ? Emirates veya Etihad olsun bitsin .

Drogba nın gönderilme nedeni yaşlı oluşu futbol olarak gereken katkıyı veremiyecek olması.Takımın en yaşlı oyuncuları Hamit Melo 32-31 yaşları onun dışında takım genel olarak genç oyunculardan kurulu.

Fikret Orman: "Sayın Başbakan Erdoğan'ın sağlam desteği ve iradesi olmasaydı, Vodafone Arena'yı bu noktaya getiremezdik."

Devlet desteği diye konuşan başkası mıydı :D

umut bey pas verseydi berk kraldı şu anda forumda :asd:

Aynen öyle. gecenlerde bende yazmistim bunu. Öyle tahmin ediyorum ki, o gol ona öyle bir güven pompalayacakti ki, gelisimi icin cok büyük katki saglayacakti. Gel de gör ki Umut kazmasi yüzünden olmadi..

Umut gitse gram üzülmem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt