Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi ben anlamadım.Yönetim yabancı santrafor arıyor mu gerçekten? Eğer yabancı santrafor arıyorsa Drogbayla neden anlaşılmadı tekrar? Bana kalırsa Drogba tipi bi forvet bakmıyordur yöneciler.Daha çok gezici kanatlardada oynayacak bi yabancı olabilir.Mesela Lavezzi,Giovinco gibi.
Burak tek santrafor olarak düşünülür bu sene 5 yabancı oynatılacağı için.
Şimdi ben anlamadım.Yönetim yabancı santrafor arıyor mu gerçekten? Eğer yabancı santrafor arıyorsa Drogbayla neden anlaşılmadı tekrar? Bana kalırsa Drogba tipi bi forvet bakmıyordur yöneciler.Daha çok gezici kanatlardada oynayacak bi yabancı olabilir.Mesela Lavezzi,Giovinco gibi.
Berk Ismail > Umut Bulut

mezarlık tabut felan masraflarına girmek istememiştir yönetim renktaş anlamayacak birşey yok
drogba geçen sezon kaç maç oynadı verimi ne oldu bir bakmak lazım.Bence kalmaması daha iyi oldu
umut bey pas verseydi berk kraldı şu anda forumda![]()