Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BtFM1BgCcAAqZ-f.jpg:large

Besiktas sampiyon oldu 100%

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli idmanlarda sesini yükseltmeye başladı.

Yeni öğrendiği yarı Türkçesiyle de futbolcularını uyardı. İtalyan hoca, “Paslar yerden ve çabuk olsun. Top geldiği anda gördüğünüze hemen oynayacaksınız. Topa fazla dokunmadan basit oyun istiyorum” diye isteklerini sıraladı.

adam türkçe öğreniomus lan

GSTV de Arda Turan tanıtılıyor. Hayırlı olsun.

Gs tv yi netten izlemek istediğimdebirinin digitürk adı oluyor Nedim karasu kimse mesaj gelmiş şahısa kapatmadı diye maçı izleyemiyoruz var mı çaresi başka

Rusyada düsük tempoda kontratak futbolu oynaniyor. Rusyadan gelen Honda icin Serie Anin düsük temposu bile fazla geldi. Onlar Turkiye pazarindan transfer yapiyorlar. Onlar adina doğru bir transfer.

Ardaya gelince, transfermarkt değerlerinin oyuncunun gercek değerini gösterdiğini düsünmüyorum. İnterde tonla oyuncu vardi, atiyorum oyuncun transfermarkt değeri 20 milyon euroydu, oyuncuya 8 milyon euro veren takim cikmiyordu.

Tarik icin Bundesligadan bir takimin 500 bin euro vereceğine inanmiyorum. Bizim ligdeki değeri de max 2-3 milyon eurodur. Yabanci sinirlamasi sayesinde 6 milyon euro istiyorlar. Yoksa sinirlama olmasa, 6 milyon euro verip Tariki mi aliriz, yoksa üzerine bir kac milyon euro ekleyip Darmian gibi bir sağ beki mi aliriz?

Benim söylediğim şey senin söylediğinden pek farklı değil aslında ama olayın farklı taraflarına bakıyoruz.Şuanda ligde bir kontejan var bizde bu kontejana uymak zorundayız.Tarık Çamdal için 500 bin euro vermezler bunun nedeni onlarda kısıtlama yok daha iyisini bulabilirler ama bizde kısıtlama var Avrupa piyasasına bakarak oyuncu alma gibi durumumuz yok yani.Ama Tarık Türkiye şartlarında şu anda alınabilecek en iyi isim bunu unutmamak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt