Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.860
- 3.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maç hangi kanalda gençlik.?
YEDEKLER:Alperen,Aydın,Altuğ,Emre Can, Birhan, Berk Yıldız,Bruma
ikincu yarida BRUMA,BERK ve Birhan girsin
-----------Eray
Hamit koray hakan telles
-----------Yekta
-----Gündogan---Furkan
Robben ----Umut --Amrabat
* LG G2 Tapatalk *
Selcuk Alibaz - Oyuncu profili - Transfermarkt
Okan Kurt - Oyuncu profili - Transfermarkt
Alabiliriz , Selçuk gelebilir sinan gümüş varii transfer olur
Rusyada düsük tempoda kontratak futbolu oynaniyor. Rusyadan gelen Honda icin Serie Anin düsük temposu bile fazla geldi. Onlar Turkiye pazarindan transfer yapiyorlar. Onlar adina doğru bir transfer.
Ardaya gelince, transfermarkt değerlerinin oyuncunun gercek değerini gösterdiğini düsünmüyorum. İnterde tonla oyuncu vardi, atiyorum oyuncun transfermarkt değeri 20 milyon euroydu, oyuncuya 8 milyon euro veren takim cikmiyordu.
Tarik icin Bundesligadan bir takimin 500 bin euro vereceğine inanmiyorum. Bizim ligdeki değeri de max 2-3 milyon eurodur. Yabanci sinirlamasi sayesinde 6 milyon euro istiyorlar. Yoksa sinirlama olmasa, 6 milyon euro verip Tariki mi aliriz, yoksa üzerine bir kac milyon euro ekleyip Darmian gibi bir sağ beki mi aliriz?
Gs tv yi netten izlemek istediğimdebirinin digitürk adı oluyor Nedim karasu kimse mesaj gelmiş şahısa kapatmadı diye maçı izleyemiyoruz var mı çaresi başka
evet beyler çarşamba gününe hazır mısınız??![]()