Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eray İscan A takıma nasıl çıkmış bilmiyorum ama sağlam torpili var galiba.Sinan Bolat a ihtiyacımız var.

+3+1'de Stoper, ortasaha, kanat ve forvet bekletmemiz gerek. Behrami ismi bana hiç de ütopya gibi gelmiyor çoğu kişinin aksine. Eğer maliyeti uygun olacaksa çok da güzel olur hatta.

Eraya verilen paraları ramazan hürmetine fakire fukaraya dağıtsalardı keşke bu kadar kalitesiz beceriksiz bir kaleci ben hayatım boyunca izlemedim.. Bizim hayrettin , m.bölükbaş ı izleyerek büyümüş sanırım bu eray ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bize forvet lazım Behrami alınırsa kötü olur.Sinan Bolat dışında 2 transfer bizi açık ara şampiyon ve Şampiyonlar liginde iyi yerlere getirir.Joel Campell ve Tarık Çamdal ı alsak fişek gibi takım oluruz.

Yabancı sınırlaması olmasaydı Behrami gelsin isterdim ama gerek yok .

yok abi ya behrami nedir gercekten, gelirse hepiniz futboldan sogursunuz, benden söylemesi

Muslera melo telles sneijder bruma disinda butun yabancilar gonderilmeli 1 saglam lider stoper 1 ortasaha 1 forvet alinmali elde kalan 1 yabanci olursa da arti 1 olmali o kadar bu arada danny chedjoudan iyi savunmaci her haliyle kesin ve net soyluyorumm

Gazetelerde cikan haberleri duyum diye yazmis bildigin.

Behrami'yi 2 gundur italyanlar yaziyor,gaitan'i da 1-2 hafta once avrupa basini gundeme getirdi

Arkadaşlar ben size samimi olarak öğrendiğim bilgileri paylaştım, sanırım kimi arkadaşlar beni şikayet etmiş kaynaksız duyum vermemden dolayı, benim ki duyum değil bilgidir bu birincisi.

ikinciside sözümün arkasındayım çok büyük bir talihsizlik olmazsa Çarşamba akşamı hepimiz burdayız göreceğiz.

Kimi arkadaşları kıramadım özel mesajlarından dolayı bilgiyi paylaştım bana kaynak soruyorsanız size birşey diyemem bekleyin ve görün.

daha da bu konu hakkında konuşmayacağım çünkü konuşursak hain konuşmazsak sallamasyoncu oluyoruz.

sonuçta imzları adamın yanında ben atmıyorum velakin bu konuda son mesajımdır, çarşamba akşamı görüşürüz.

Duyum değil, bilgidir YAYALIM! ACİL RT!

Arkadaşlar ben size samimi olarak öğrendiğim bilgileri paylaştım, sanırım kimi arkadaşlar beni şikayet etmiş kaynaksız duyum vermemden dolayı, benim ki duyum değil bilgidir bu birincisi.

ikinciside sözümün arkasındayım çok büyük bir talihsizlik olmazsa Çarşamba akşamı hepimiz burdayız göreceğiz.

Kimi arkadaşları kıramadım özel mesajlarından dolayı bilgiyi paylaştım bana kaynak soruyorsanız size birşey diyemem bekleyin ve görün.

daha da bu konu hakkında konuşmayacağım çünkü konuşursak hain konuşmazsak sallamasyoncu oluyoruz.

sonuçta imzları adamın yanında ben atmıyorum velakin bu konuda son mesajımdır, çarşamba akşamı görüşürüz.

4y6y7yte.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Forumda Şeref Aydına bile neler söylendi zamanında onun için bilginiz vardır yoktur bilemem ama fazla polemiğe girmeyin bence kimseyle :D

"Özetle‘çilek’ değil ‘çalışkan arı’ peşindeyiz... Koşan, basan, sürekli takımı için mücadele eden çalışkan arılara ihtiyacımız var. Ü.A"

images

Bazı arkadaşlar için ilk mesaj bir şey ifade etmiyor sanırım.Hatırlatayım dedim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt