Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şeref Aydını bilirim, ama burdaki kabzımallara onun gibi boyun eğecek değerli insanlara küsecek değilim, başkanlr bile transfer konusunda yanılıyorken bebek avutacak değilim.

isteyen inanır isteyen inanmaz kimseye zorla bişey vermiyoruz,giren çıkan varsa rahatsız oluyorsa buz ikram edebilirim forumdaşım:)

Bence böyle ağırda yazma renkdaş gerek yok banlancan :)

Eğer bilgin varsa bi kere yaz bırak bence.gerçekleştikçe söylediklerin forumda daha çok ilgi çeker

Şeref foruma geldiğinde sayfalar ne akıyodu bee özledim valla bir seneyi aşkındır 2-3 kere girmişimdir foruma Şeref geliyomu hala arada :D

Behrami çok savaşçı bir oyuncu. Ancak gerekli mi? Sağ bek desek yabancı sınırı var. Orta saha zaten belli. Stoper bölgesinde de oynamıyor bildiğim kadarıyla

Behrami haberinin esas kaynaği il Mattino. Onlardan baska hic bir kaynakta yoktu. Di Marzio, Napolinin Suarez icin Behramiyi de kapsayan takas teklifinin reddedildiğini söylüyordu. Bayer, Krameri satmaktan vazgecti. Bu yüzden artik Suarezi almaya calisiyorlar.

Behrami, Possesion ve pres futboluna uygun bir oyuncu degil. Prandellinin Behramiyi bu yüzden isteyeceğini hic sanmiyorum. Napolinin oyun planinda İnlerin önemi büyük. Behrami ve Dzemaili Napolide sisteme uymuyorlar. Prandelli ve Benitezin sistemleri cok benzer.

Balotelliyi İngiltere cok iyi taniyor. İngiltereden kimsenin Baloyu isteyeceğine inanmiyorum. Milan Balo icin en az 23 milyon euro istiyor.Daha bugün Galliani Balo icin gelen teklif olmadiğini söyledi.

Cardozo, deplasmanlarda ne yapacağiz? Benficadan Limayi da alip, onlarin yaptiği gibi, deplasmanlarda onu, icerdeki maclarda Cardozoyu mu oynatacağiz? Cardozo bizim icin lüks.

Behrami ile ilgileniyor da aynı takımda oynayan ve yıllardır transfer sezonlarında gündemimizden düşmeyen Gökhan İnler ile ilgilenilmiyor öyle mi ?

Hamit Altıntop gönderilip Gökhan İnler alınabilir diye düşünüyorum , birde Veysel'in önüne sağ bek takviyesi yaptık mı çok rahatlarız.

Ben sağ bek için yabancı oyuncu alınacağını zannetmiyorum.Eğer illa yabancı alınacaksa hücuma yada stopere alınmalı ama hücum daha öncelikli olmalı gerekirse stoper hiç istemesemde Hakan oynar Semihle birlikte

Behrami ile ilgileniyor da aynı takımda oynayan ve yıllardır transfer sezonlarında gündemimizden düşmeyen Gökhan İnler ile ilgilenilmiyor öyle mi ?

Hamit Altıntop gönderilip Gökhan İnler alınabilir diye düşünüyorum , birde Veysel'in önüne sağ bek takviyesi yaptık mı çok rahatlarız.

Oruç'un bu kadar kısa sürede çarpması enteresan

Sinir stres =

fft2mm5435070.jpg

Allah belanı versin tbf

Hamiti nereye gönderiyoruz. var mı öyle yılda 3 küsür milyon euro verecek gerizekalılarca yonetilen bir kulüp?

Valla eğer Galatasaray olarak yabancı bir orta saha oyuncusuna şuanki durum ve kadro mevcudiyetinde 8-10m € gibi bir para verip alırsak deliririm her halde Emre Can 12m €'ya Liverpoola gitti Gökhan İnler gibi bir adam var hem türk pasaportlu hemde kendini kanıtlamışlar bu tip adamları tercih etmeyip gidip hem kontenjan sorunu yaratacak hemde yüksek paralar vericekse bu yönetime diyecek birşey sözüm yok ayrıca orta saha arayışları Sneijder'in Monaco ve benzeri haberlerini doğrular durumda.

Hamiti nereye gönderiyoruz. var mı öyle yılda 3 küsür milyon euro verecek gerizekalılarca yonetilen bir kulüp?

Almanya'da 1m € bonservis vericek bir kulüp vardı Hamburg'du sanırım bence fazla hazırlık maçlarında oynatmadan fişini çekip yollamak lazım yoksa sıkıntı :D

Behrami cok iyi oyuncudur . Galatasaray'a gelirse cok da buyuk faydasi olur . Fakat yabanci statusu varken gelmesi sacmaliktir .

Ulan içi geçmiş ne kadar adam varsa ilgileniyoruz. Cardoza ney laaa...

Yapacağımız iş belli öyle Behrami falan bunlar hikaye yani gereksiz şu şartlarda. (Behrami iyi topçudur ama)

Tarık, Chedjou'yu satıp yerine stoper almak(Astori, .... ) Yabancı forvet(Osvaldo,Vargas,Campell...) olursa yerli bir forvet(M.Demir,...) ve ortasaha(Tolgay,Aytaç...)

İşlem bu kadar basit.3 nokta atışı lazım.Tarık, stoper ve forvet. İnşallah bize en yararlı olanlarını alırız...

Ulan içi geçmiş ne kadar adam varsa ilgileniyoruz. Cardoza ney laaa...

Yapacağımız iş belli öyle Behrami falan bunlar hikaye yani gereksiz şu şartlarda. (Behrami iyi topçudur ama)

Tarık, Chedjou'yu satıp yerine stoper almak(Astori, .... ) Yabancı forvet(Osvaldo,Vargas,Campell...) olursa yerli bir forvet(M.Demir,...) ve ortasaha(Tolgay,Aytaç...)

İşlem bu kadar basit.3 nokta atışı lazım.Tarık, stoper ve forvet. İnşallah bize en yararlı olanlarını alırız...

Valla eğer Sneijder giderse parasıda transfere harcanıcaksa o para ile Gökhan İnler ve Alex Teixeira alınmalı eğer kalıcaksada veya kalmıcaksada Campbell , Welbeck yada Shaqiri kiralık alınabilir. Yerli olarak Tolgay , M. Ekici'de denene bilir diyorum bonservisi çok düşük hatta bunları Hamit'le filan takasa getirebiliriz belki Hamit daha ilk performansı ama bence çok fazla tahammül ettik ücretide çok fazla teşekkür edelim artık. Eboue'de para teklifi yoksa Shalke istiyordu bir ara Kaan Ayhan'la filan takas olabiliyorsa denenebilir. Hem maaş bütçesi düşer hemde takım dahada gençleşir Kaan Ayhan sağ bekte oynamış hem.

Behrami filan hikaye bunlar.Napacaz Behramiyi 5 artı 3 te melonun yedegı olarakmı alıcaz yıllık 3 vererek.Muslera,Telles,Melo,Bruma,Wes 5 yabancı kesin gibi ilk 11.İnleri almak çok daha mantıklı.Selçuk, melo, inler sağlam bir orta saha olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt