Özgür Atici
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2011
- 4.090
- 723
- 1.373
he ya dombuia iyi giderdi :emmersed:
Sozlesmesi de bitiyormus su coplerden kurtulsak aslinda rahat alirdik
LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
he ya dombuia iyi giderdi :emmersed:
Kaptan dedigin lider oyuncu olur, Balta ve liderlik zit birbirine.. yedek kaptanlar Sneijder ve Melo olur baskasi da olamaz..
Hakan balta ilk 11 oyuncusu olacak bence stopere üst seviyeli birisi gelmesze.
Arkadan oyun kurma özeliği, soğuk kanlığı iyi. Semih ile iyi ikili olur lig için.
Avrupa için ama bir şey demek istemiyorum izlemeden önce
Güzel uzun top atiyor arkadan aslinda. Oyunu acan güzel paslari oluyor, gecen sezon da aklimda kalan cok pasi var böyle, tabi Burak cogunu yemisti ofsayt yüzünden.
Hakan balta ilk 11 oyuncusu olacak bence stopere üst seviyeli birisi gelmesze.
Arkadan oyun kurma özeliği, soğuk kanlığı iyi. Semih ile iyi ikili olur lig için.
Avrupa için ama bir şey demek istemiyorum izlemeden önce
yabancilardan biri olacak/olmali, balta olmamali
kac para vermisler acaba, ulan monaco...
James Rodriguez'i bir kaç Porto maçı özetine denk geldiğimde dedim bu adam cambaz.. Kupa öncesi twitter'da yıldız adaylarınız kim diye bir başlık vardı. Sneijder ve James Rodriguez demiştim. Çok yetenekli bir oyuncu fakat Real Madrid'te nerede oynayacak herhalde Isco taca çıktı. Üzüldüm.
Valencia yakında İsco'yu alır,parlatır 30 milyona yeniden kakalar.
fenerde paranın kaynağı kesilmiş.
Mustehak bunlara..
Türk oyuncunun bol olduğu yerde gavurlar kaptan olursa kıskançlık başlar. Tabii bu sadece bizim kılaba özgü.. Aslında melo biraz ağır başlı, sakin olsa iyi bir kaptan olabilir ama maalesef değil. Diğer elemanlarda kaptanlık için çok pasif kalıyor. Türkiye'de kaptan dediğin sert, abi karekterinde, çalışkan, sagı duyulan birisi olmalı, yoksa saha içinde kimse iplemiyor pek.
Hakan Balta nın oyun kurma özelliğini bugüne kadar hiç görmedim topu oyuna sokma konusunda şuanda defansta tek Koray Günterde var.Semih ve Emrecan Coşkun iyi oyuncular ama oyun kuramazlar.Hakan Balta çok güzel top şişirir.