Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan balta ilk 11 oyuncusu olacak bence stopere üst seviyeli birisi gelmesze.

Arkadan oyun kurma özeliği, soğuk kanlığı iyi. Semih ile iyi ikili olur lig için.

Avrupa için ama bir şey demek istemiyorum izlemeden önce

Güzel uzun top atiyor arkadan aslinda. Oyunu acan güzel paslari oluyor, gecen sezon da aklimda kalan cok pasi var böyle, tabi Burak cogunu yemisti ofsayt yüzünden.

BtJZSklIgAAGFs9.jpg

hames resmen madrid'te oha!!!

Güzel uzun top atiyor arkadan aslinda. Oyunu acan güzel paslari oluyor, gecen sezon da aklimda kalan cok pasi var böyle, tabi Burak cogunu yemisti ofsayt yüzünden.

Savunmasıda kötü değil bence ama üst düzeydede değil. Kademe anlayışını geliştire bilse avrupa içinde yeterli ola bilir.

Patlayıcı hamle savunmacı zaten olamaz ve hiçde değildi.

Çok iyi kademe anlayışı ile olur.

Tercübe konusunda yeterli ve liderlik karakteri saha içinde pek olmasada yanındaki genç isimlere yapa bilir, semih veya koraya

James Rodriguez'i bir kaç Porto maçı özetine denk geldiğimde dedim bu adam cambaz.. Kupa öncesi twitter'da yıldız adaylarınız kim diye bir başlık vardı. Sneijder ve James Rodriguez demiştim. Çok yetenekli bir oyuncu fakat Real Madrid'te nerede oynayacak herhalde Isco taca çıktı. Üzüldüm.

Hakan balta ilk 11 oyuncusu olacak bence stopere üst seviyeli birisi gelmesze.

Arkadan oyun kurma özeliği, soğuk kanlığı iyi. Semih ile iyi ikili olur lig için.

Avrupa için ama bir şey demek istemiyorum izlemeden önce

Hakan Balta nın oyun kurma özelliğini bugüne kadar hiç görmedim topu oyuna sokma konusunda şuanda defansta tek Koray Günterde var.Semih ve Emrecan Coşkun iyi oyuncular ama oyun kuramazlar.Hakan Balta çok güzel top şişirir.

yabancilardan biri olacak/olmali, balta olmamali

Türk oyuncunun bol olduğu yerde gavurlar kaptan olursa kıskançlık başlar. Tabii bu sadece bizim kılaba özgü.. Aslında melo biraz ağır başlı, sakin olsa iyi bir kaptan olabilir ama maalesef değil. Diğer elemanlarda kaptanlık için çok pasif kalıyor. Türkiye'de kaptan dediğin sert, abi karekterinde, çalışkan, sagı duyulan birisi olmalı, yoksa saha içinde kimse iplemiyor pek.

James Rodriguez'i bir kaç Porto maçı özetine denk geldiğimde dedim bu adam cambaz.. Kupa öncesi twitter'da yıldız adaylarınız kim diye bir başlık vardı. Sneijder ve James Rodriguez demiştim. Çok yetenekli bir oyuncu fakat Real Madrid'te nerede oynayacak herhalde Isco taca çıktı. Üzüldüm.

Valencia yakında İsco'yu alır,parlatır 30 milyona yeniden kakalar.

1.kaptan Selçuk 2.kaptan Sneijder olursa problem olmaz.Sneijderin kolunda bazuband olmaması onun lider olmadığı anlamına gelmez.S

Türk oyuncunun bol olduğu yerde gavurlar kaptan olursa kıskançlık başlar. Tabii bu sadece bizim kılaba özgü.. Aslında melo biraz ağır başlı, sakin olsa iyi bir kaptan olabilir ama maalesef değil. Diğer elemanlarda kaptanlık için çok pasif kalıyor. Türkiye'de kaptan dediğin sert, abi karekterinde, çalışkan, sagı duyulan birisi olmalı, yoksa saha içinde kimse iplemiyor pek.

Prandelli varken birsey olmaz, takimda gercekten lider olan Sneijder, ve Melo var, turk oyuncularin basinda da Selcuk gelir..

Hakan Balta nın oyun kurma özelliğini bugüne kadar hiç görmedim topu oyuna sokma konusunda şuanda defansta tek Koray Günterde var.Semih ve Emrecan Coşkun iyi oyuncular ama oyun kuramazlar.Hakan Balta çok güzel top şişirir.

Koraymı oyun kura biliyor? Dünkü macı izlemedin galiba.

Balta bir popescu değil ama güvenli çekilde 2ci ve bazende 3cü bölgeye aktara biliyor topu ki oyun kurmadan bundan söz ediliyor.

Koray gibi sinek gelse kaleciye geri pass olayı gibi değil.

Yada yanındak 3 m yakında duran hamit abisine şut çekercisine havadan pass atarak ilede olmuyor bu oyun kurma konusu.

Koray gibi gençlere destek çıkalım ama kör körüne büyütmeni anlamınada getirmeyelim lütfen.

Iyik dortmundun alt yapısından birisini almışız.

James Rodriguez'i eski Henry'li, Pires'li, Ljunberg'li Arsenal takımında izlemek isterdim.

Şu an mevcut kadrolarda da Dortmund takımında bir başka oynardı bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt