Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26 bin kombine satmısız su ana kadar.Yine en cok kombine satan takımız.Ama rakam gecen seneye oranla düsmüs.Tabii satıslar devam ediyor ama yakalanma ihtimali yok.Passolig cart curtuna ragmen 30 bini bulsak iyidir.

Vallaha gene iyi bir iki transfer daha yapılsa 30 bini gecer ligde iyi sonuclar alindi mi gecen seneki seyirci ortalamasina ulasilir.

SON DAKİKA: Kasımpaşa'nın yeni transferi Eren Derdiyok'un antrenmanda çapraz bağları koptu

:(

Şimdiye kadar yapılan kombine satışı;

GALATASARAY 26.100 Fenerbahçe 16.800 Beşiktaş 4.117

Barcelona 20 milyon euro ya Jeremy Mathieu yu almış.Bence kötü transfer.Real Madrid james Rodriguez Toni Kroos gibi adamları Barca yanlış yolda.

Toplam kaç bin kombinemiz var.26.100 kombine rakamı çokda kötü değil gibi.

Benim bildiğim satışa çıkan kombine sayısı 45 bin olması lazım. Yani toplasan 7 bin kişilik biley kalıyor geriye. Şu passo masso muhabbeti olmasa gene boşta kombine kalmazdı. 1 2 transfere bakar 40 bine yaklaşmamız.

real akacak bu sene rodriguez çok karakterli bi futbolcu

Bilale 3.5 istemisler pahalı demisiz ama bilale deger o paralar salihe 3 veriyosak düşünmeden bilalede verilmeli

Euro 2008 de Eren Derdiyok u izlediğimde çok büyük potansiyel görmüştüm.2010 dünya kupasında da iyiydi Bayer Leverkusen e transferi sonrası geleceği var diye düşünmüştüm nasıl bu hallere geldi yazık oldu.Geçmiş olsun.

26 bin kombine satmısız su ana kadar.Yine en cok kombine satan takımız.Ama rakam gecen seneye oranla düsmüs.Tabii satıslar devam ediyor ama yakalanma ihtimali yok.Passolig cart curtuna ragmen 30 bini bulsak iyidir.

35.000 tane satilsin iyidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt