Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Burak iyi bitirici demedim zaten, Kaç maç oynadı diyorsun da forvet pozisyonu öyle çok kolay bir pozisyon değil ve izlediğim kadarıyla da Bruma güzel adam eksilten ama finalini getiremeyen bir oyuncu bunun için daha çalışması lazım gördüğümüz kadarıyla da çalışıyor evet ama bence forvet olmaz

3-5 mac sabredersek olur bence

Fizigini en iyi gelistirebilecegi yer forvet onun icin cunku hep rakip stoperler ile mucadele etmek zorunda kalacak

Çarşamba akşamı 'behrami açıklanacak, görürsünüz' diyen arkadaş ne yaptı acaba. Var mı yeni haber?

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 212
2011-2012 sampiyon kadro: (takım efsane top oynuyor ve kadıköyde sampiyonlugunu ilan ediyor 2 kere)

muslera

eboue semih ujfalusi balta

engin melo selçuk emre

necati elmander

2012-2013 sampiyon kadro: (forvet hattı kökten degisti ve ujfa futbolu bıraktı. takım kötü oynamaya basladı, 2. yarı drog-sneijder ile toparlandık, fener asırı kötü olunca rahat smpiyon olduk)

muslera

eboue semih dany balta

hamit melo selçuk amrabat/sneijder

burak/umut drogba

2013-2014 2. olan kadro: (aynı forvet hattı aynı kötü top devam fener de istikrarlı oynayınca fark atarak champiyon oldular)

muslera

eboue semih chedjou telles

yekta melo selcuk sneijder

drogba/umut burak

cözüm: forvet hattına 2 adet düzgün tobcu ve defansa bir adet ujfa lazım​

İİlk senelerdeki kadrolara bakıyorumda çok az para harcanıp şampiyon olunmuş.

İlk sene çoğu bonservissiz ve kralık transferler yapılmış. İşte ikinci sene adam gibi revizyon yapılıp sağlam oyuncular alınsaydı bu durumlara gelmezdik.

üçün beşin hesabını yapa yapa bu noktaya geldik. İşin acı tarafı 15, 20 milyon gibi yüksek bonservis verip borçlerı artırmıyorsun. Zaten bu şekilde az ama öz transfer yapsaydık bu durumlara gelemzdik. 10 tane çapsız oyuncuya 20 milyon vererek bu borçları yapıyorsun. Birde inanılmaz fiyasko haline gelen oyuncu maaşları, iyileştirmelerde bunda etken.

Dünya kupasi yüzünden tatil herzamankinden daha uzun sürmüs, takim da 4 gündür anca calisiyor tam kadro.

Yani dünkü hazirlik maci öyle abartiliyor ki, inanilir gibi degil.

Ilk macta Hamit´i harcadiniz, simdi Telles´i. Olcan´i da harcardiniz ya, 1-2 maclik kredisi var dimi?

Biraz sabirli olun, sakin olun.

Arkadaşlar Telles ofansif anlamda çok büyük potansiyel gelişime açık. Bir bekten kat kat fazlasını veriyor fakat defansif anlamda Telles amatör bence. Yorumlarımı hazırlık maçlarına bakarak yapmıyorum geçen sene yarım sezonda izlediğim kadarıyla yorumum budur. Umarım defansını geliştirir. Sonuçta Telles Sol açık deği sol bektir, mevkiisi gereği önce defans sonra hücum gelir.

gary medel konuşuluyor ne kadar doğru bilmem ama şiliden aranguiz,vargas,medel v.s farketmez yeter ki gelsin her türlü iş yapar özellikle bu üçünden biri bile acayip fark yaratır sınır olmasa 3üde gelsin derdim Melo-Medel-Aranguiz üçlüsünü düşününce heralde kimse ortasahaya yan bakamaz çılgın üçlü :)

Muslera'ya gelince dünyanın en iyi 5 kalecisinden biridir. Bana göre Ligimize çok ama çok fazla bir kaleci. Muslera bugün Barcelona, Real Madrid dahil tüm First Class takımlarda oynayabilir ve bizdeki gibi maç kurtarabilir. Kaldı ki bu tarz takımlarda ayağı iyi olan kaleci aranıyor ve Muslera bir libero gibi de görev alabiliyor fakat bizim kamburumuz yabancı sınırlaması şimdi Türkiye'de Onur'dan başka bir de Tolga var iyi kaleci, mesela ben Mert Günok'u da beğeniyorum. Volkan'ın arkasında harcıyorlar. Şimdi Muslera'yı satsan Onur için bizden en az 10 milyon Euro isteyecekler hal böyle olunca Muslera maksimum 20 milyon Euro'ya gitse bana göre Onur'a verilecek bu para çok ama çok para. Bu sebeple Muslera ile yola devam. Sorulması gereken asıl soru koskoca Galatasaray alt takımdan çıkara çıkara Eray'ı mı çıkarabiliyor. Birşeyler eksik buna çare aranmalı.

Medeli kimin yerine oynatcaz Allah askina? Bende cok begenirim ama su kisitlama ile lüks olur.

Şilili alacaksaniz Vargasi alin, bize lazim olan biri.

Sneijder giderse İbrahimovic'i alacağız deseler yorumunuz ne olurdu renkdaşlar? Sadece yorumları merak ediyorum.

Telles'i bir maçlık performansıyla gömüp ," yav bir maçlık değil genel izlemimim diyenler "

Size yazıklar olsun lan

Adam 22 civarı yaşında , geldiğinden beri her maçta iş yaptı , dünkü maçta kötüydü herkesin kötü günü olur . Drogba , Sneijder kötü oynamadı mı hiç?

Yapmayın , etmeyin yeni sol bek bulmuşken

Galatasaray düşmanlığı bunun adı

Telles iyi bir bek bencede ama cok buyuk potansiyeli yok. Hız ve cabukluk konusunda sıkıntı yok ancak oyun gorusu teknık kapasite ve savunma anlayısı suan icin vasat. Oyun gorusu ve savunma anlayısını gelistırebilir calısarak ama teknık kapasite zor.

-----------------------------sinan

--------veysel----semih-----yabanci-------tariq

----------bruma-----selçuq-----------melo--------olcan

-----------------------sneijder

--------------------------------campell

muslerayi satmadim. yanimda duruyor. bazen semihin yaninda yerli olup muslera oynar rotasyon içinde delirdim galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt