Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Telles'i bir maçlık performansıyla gömüp ," yav bir maçlık değil genel izlemimim diyenler "

Size yazıklar olsun lan

Adam 22 civarı yaşında , geldiğinden beri her maçta iş yaptı , dünkü maçta kötüydü herkesin kötü günü olur . Drogba , Sneijder kötü oynamadı mı hiç?

Yapmayın , etmeyin yeni sol bek bulmuşken

Galatasaray düşmanlığı bunun adı

Telles'in defansif anlamda amatör olduğu yönündeki fikrimi bu başlıkta en az 15 kez felan yazmıştım. Bu husustaki ilk mesajım değil yani, direkt bana söyleminiz de o bakımdan ;) Telles konusunda da bu hususta yorumum bulunuyor. Ayrıca hazırlık maçları benim için bir ölçü değildir. Telles'li yarım sezona dair fikrim bu. Bu fikrimi rakip teknik adamların da farkında olduğunu atakların çoğunun Telles tarafından geldiğini görebilseydiniz benim bu yorumuma gerek kalmazdı. Teknik adamlarda beni teyit ediyor çünkü.

ulan forvet almayan takım kalmadı bizim yönetim hala

gty_queen_elizabeth_ii_dm_120522_wmain.jpg

düşünüyrumda şu erayda ortalama üstü bir takimi küme düşürecek kapasite ve yetenegi var.

Abi kimse kimseyi kandırmaya çalışmasın veya goygoyculukla itham etmesin Telles'in yetenekli bir topçu olduğu gerçeğini nasıl herkes kabul etmek durumundaysa bek içinde yetersiz olduğunu kabul etmek durumunda.Kendi oyuncumuz diye olduğundan fazla veya görmezden gelme durumuna girmeye gerek yok.

Muslera'ya gelince dünyanın en iyi 5 kalecisinden biridir. Bana göre Ligimize çok ama çok fazla bir kaleci. Muslera bugün Barcelona, Real Madrid dahil tüm First Class takımlarda oynayabilir ve bizdeki gibi maç kurtarabilir. Kaldı ki bu tarz takımlarda ayağı iyi olan kaleci aranıyor ve Muslera bir libero gibi de görev alabiliyor fakat bizim kamburumuz yabancı sınırlaması şimdi Türkiye'de Onur'dan başka bir de Tolga var iyi kaleci, mesela ben Mert Günok'u da beğeniyorum. Volkan'ın arkasında harcıyorlar. Şimdi Muslera'yı satsan Onur için bizden en az 10 milyon Euro isteyecekler hal böyle olunca Muslera maksimum 20 milyon Euro'ya gitse bana göre Onur'a verilecek bu para çok ama çok para. Bu sebeple Muslera ile yola devam. Sorulması gereken asıl soru koskoca Galatasaray alt takımdan çıkara çıkara Eray'ı mı çıkarabiliyor. Birşeyler eksik buna çare aranmalı.

O yuzden musleraya inanilmaz teklifler geliyor. Butun buyuk klupler kapimizda yatiyor. Zaten dunya kupasindada neuer ile kapisiyordu. World class kaleci

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

şöyle bi 3-5 sayfa yorum okudum da,.

Adam muslera sneijder telles hepsi satılsin diyor ya.

Az fm oynamayı bırakta çık bi hava al dışarı.

melo az önce paylaştı içim gitti takımın konakladığı otelin manzarasına bakın :(

10553339_737828769615300_3536232797596812853_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt