Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk futbolu çökmeye mahkumdur. Burak Yılmaz ve Selçuk İnan dünyanın başka hiçbir liginde burada kazandıkları paranın yarısını dahi kazanamazlar. Bu dengesizlik giderilmediği sürece bu ülkede futbolu tartışmak gülünçtür, abesle iştigaldir.

Burada her yazılanı dikkate alacak olsaydık işimiz çok uzardı. Son postu editledim ama bir daha tekrar etmekte fayda var. Takım zaten topu ileriye taşıyabiliyor, bu konuda ciddi bir sıkıntı yok. Maç başına 20 defa ofsayta düşülüyor, sırf bu ofsaytlar ofsayt olmasa. Adam gibi çizgide durulup kaleciyle karşı karşıya yapılsa skor çok rahat 3-4 olacak. Rakip moral bulup üzerine gelemeden ezeceksin zaten başını. İşin mali boyutunu tartışmak isteyenle de ayrıca tartışırım. Sneijder ve Muslera satılamaz diye bir kanun yok.

Bu kadar basit. Bu oyuncular Türkiye Ligi'nin üstünde. Bize Morgan De Sanctis diye bir kaleci gelmişti hatırlarsın adamla alakalı forumda ileri geri konuşuluyordu. Yahu benim adamla alakalı yorumum dahi yoktu inanırmısın. 25 gol yediyse 17 si kaleci ile karşı karşıya pozisyon e 2-3 tane penaltıla düşün yani. Senin daha Semih'in yanında oynayabilecek kalibrede oyuncun yok. Forvetin iyi ama rakip sahada oynamak istiyorsan bu stile uygun değil. Sağ bek yok. Sol bek hücum anlamında fazlasıyla yeterli ama defansını ben herkesle tartışırım. Ben defansa bizleri tatmin edebilecek kalibrede adam alınmazsa olayın hucum kısmını yada hucuma alınacak transferleri merak etmiyorum.

Türk futbolu çökmeye mahkumdur. Burak Yılmaz ve Selçuk İnan dünyanın başka hiçbir liginde burada kazandıkları paranın yarısını dahi kazanamazlar. Bu dengesizlik giderilmediği sürece bu ülkede futbolu tartışmak gülünçtür, abesle iştigaldir.

oyunculara en yüksek ücretleri de Türkiyede malesef takımımız veriyor, üstüne zam yapılıyor, burak yılmaz'ı kim alır ki ücretine zam yaparız?

muslera -1

tarık semih ched.-2 balta

melo-3

selcuk inler

sino -4

burak campell-5

ched yerine yabancı olr , balta stp olr sol bek telles olr , yabancı def oynamadığında bruma ilk 11 olur ,

+3 = telles , bruma , amrabat

melo az önce paylaştı içim gitti takımın konakladığı otelin manzarasına bakın :(

10553339_737828769615300_3536232797596812853_n.jpg

rezaaleettt... yönetim istifaaa... formalara verdiğimiz paraları bunlar sefahat içinde yaşasın diye mi veriyoruz... hem de hazırlık maçında yenilmişken... çoooook sinirliyim... çooookkkk... :mad:

SLB de Nicolas Gaitan 1 milyon Euro almıyordur.

sneijder giderse pek hayırlı olmaz hani bi yemek yersin bişey eksik dersin ne olduğunu bulamazsın o moda gireriz yani kısırlık diz boyu olur musleraya bişey demiyorum yabancı kontenjanı yüzünden iyi para ediyosa satılabilir

İşte bizim gibi taraftarların yüzünden altyapıdan adam yetişmiyor bizim kimseye sabrımız yok herkes her maç dört dörtlük oynasın istiyoruz adamlar Tellesi milli takıma çağırılacaklar arasında gösteriyor biz adamı yerden yere vuruyoruz; herkes gitsin o gitsin bu gitsin ya arkadaş herkes gitsinde biz kimle oyniycaz alt yapıdan adam gelmiyor gelenide biz beğenmiyoruz e yabancı sınırı var yurt dışından adam alamıyoruz yerli alalım diyoruz 3 kuruşluk Tarıka 6 milyon eurolardan bahsediyolar şimdi geriye dönüp yazıları okuyup gitmesi gerekenler diye bir liste çıkarsak heralde 1 tane oyuncu kalmaz takımda biraz vicdanlı olun bu takımın hocası yeni değişmiş alt yapıdan gençler çağrılmış birkaç tanesinin geleli daha 6 ay olmuş bırakın futbolcular biraz birbirine alışsın siseme alışsın hocaya alışsın sadece birlikte antreman yapmayla oyuncudan çok şey bekleyemezsin adam birkaç maç 11 de çıkacak sağındaki solundakine alışacak ondan sonra beklentilerini karşılamazsa gönderirsin.

Telles geçen sene birçok maçta iyi oynadı onun şuan formsuz olması gayet normal oda sisteme alışacak geçen sene her maçta yanında farklı biri vardı yada farklı sistemlerle oynadı şimdi sistem oturdukca ilk 11 sabitlendikçe onunda performansı artacaktır adam daha 22-23 yaşında.

Şimdi bi kaç sözlük okudum da,bizim forumla ilgili yazdıkları şeylerin tamamına yakını doğru.Ne kadar troll,cahil varsa bu sene buraya dolmuş.

O kadar da değil fakat verilen ücretler çok fahiş. Rusya'da da öyle adamlar neden yurt dışına transfer olsun ki.. Mesela Shakhtar'da Srna diye bir oyuncu var sağ bekin kralı ama 4 felan alıyordur yıllık.

Rusya kendi liginden başka nerede var? Aynı bizim gibi. Balon ücretli yapay ligler dünyadan kopuk yaşamaya mahkum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt