Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bizim gibi taraftarların yüzünden altyapıdan adam yetişmiyor bizim kimseye sabrımız yok herkes her maç dört dörtlük oynasın istiyoruz adamlar Tellesi milli takıma çağırılacaklar arasında gösteriyor biz adamı yerden yere vuruyoruz; herkes gitsin o gitsin bu gitsin ya arkadaş herkes gitsinde biz kimle oyniycaz alt yapıdan adam gelmiyor gelenide biz beğenmiyoruz e yabancı sınırı var yurt dışından adam alamıyoruz yerli alalım diyoruz 3 kuruşluk Tarıka 6 milyon eurolardan bahsediyolar şimdi geriye dönüp yazıları okuyup gitmesi gerekenler diye bir liste çıkarsak heralde 1 tane oyuncu kalmaz takımda biraz vicdanlı olun bu takımın hocası yeni değişmiş alt yapıdan gençler çağrılmış birkaç tanesinin geleli daha 6 ay olmuş bırakın futbolcular biraz birbirine alışsın siseme alışsın hocaya alışsın sadece birlikte antreman yapmayla oyuncudan çok şey bekleyemezsin adam birkaç maç 11 de çıkacak sağındaki solundakine alışacak ondan sonra beklentilerini karşılamazsa gönderirsin.

Telles geçen sene birçok maçta iyi oynadı onun şuan formsuz olması gayet normal oda sisteme alışacak geçen sene her maçta yanında farklı biri vardı yada farklı sistemlerle oynadı şimdi sistem oturdukca ilk 11 sabitlendikçe onunda performansı artacaktır adam daha 22-23 yaşında.

Ya Telles hala neye alışacak? Dörtlü defansın solunda oynamıyor mu senelerdir? Maç boyunca bir kere ileri çıkabildi onda da Olcan gitti saçma sapan bir yere yolladı topu, Telles topla buluşamadı. Defans yapmaktan bir haber. Riera'ya rahmet okutturuyor ve 7 milyon bayıldık biz bu elemana. Şuraya gelip polyannacılık yapmayın. Elalemin 1-2 milyonluk stoperi taş gibi oyunuyor, bizim oyuncumuz daha alışamadı, biraz sabredin deniliyor. Geçin bunları.

Campbell neden bu kadar isteniyor anlamadım ben attığı golün dışında pek bi esprisini göremedim açıkcası hani olayı ne hakim olan biri varsa aydınlatsın gayet düz bir oyuncu gibi duruyor 1 maçı baz alacak olursam.

Campbell neden bu kadar isteniyor anlamadım ben attığı golün dışında pek bi esprisini göremedim açıkcası hani olayı ne hakim olan biri varsa aydınlatsın gayet düz bir oyuncu gibi duruyor 1 maçı baz alacak olursam.

Bence gayet iyi . Çok zeki ve atlet bir oyuncu . Yetenekli de aynı zamanda . Yaşı da genç . Kanat-Forvetimiz olmadığı için ilaç gibi gelecektir .

Yerliler bombastik. Biz en iyisi yabancıların cogunu yollayalim. Ne gerek var kalede yabancıya. Bosu bosuna kontenjan harcıyor. Zaten elleri de küçük ve mac kurtarmiyor (!). Yani pek bi artısı yok.

Forvette mis gibi Burak&Umut var Türkiyenin en iyi(!) yerli "forvetleri" ve siz hala elestiriyorsunuz bu allahin nimetlerini.

Kaleye de sadece 10 milyoncuka Onuru alırız. Ne güzel her topa atliyor, örümcek gibi masallah 8 kolu var.

Stoper tandemini de Semih-Toprak yaparız. Ya da daha iyisi ve ligimizi de tanidigi icin Semih-Serdar aziz.

Sağ bek Tarık, sol bek Ishak.

Ön Libero ya Selcukun yanina Inleri kaparız. Sneijder de boşuna yer kaplıyor çünkü biz hep 4-4-2 ile oynayıp başarılı olduk ya BAMBAMBAM ile. Onu da postalayin. Zaten dpnya kupasi vardi diye yırttı kendini bu sezon. yeni sezonda yatışa geçer. Onun yerine sol kanata Erkan Zengini alırız mis gibi nasıl olsa cizgiye iniyor ya ve Eskişehir gibi bir takimda yillardir iyi oynuyor. Eh işte Ibrahimovic le de oynamışlığı var. Daha ne istiyorsunuz.

Sonra gelsin Fenerler, Atlético lar, Bayernler,madridler, Manchester lar. Hepsini ezeriz bombastik takımımızla.

Haa bide Tellesi yollamayı unuttum.

Chedjou da gider yerine Simon Kjaer gibi birini alırız. Sabriyi de affettik mi tamamdir.

10 puan farkla sampiyon oluruz. Sl de çeyrek final garanti.

Seneyede Brumayi yollariz kısmetse artik.

:rolleyes:

I am the one who knocks!

Gökhan İnler'le prensip anlaşmasına varılmış.Daha heaberi yayınlayan yok.Forum bitmiş

ah tüpppçüü ahh içine ettin ülkenin turk futbolunun .Birdie çıkıp ne hale getirdiniz diye kafa tutamıyo dünya kupasına gidemiyoruz. Galatasaray haricinde avrupada basarı yakalamaya calisan kulup yok , sponsorlar gelmiyo , herkes cekimser yabancı oyuncu sınırlaması yuzunden oyuncu alamıyosun , alsan şikeli şaibeli lige gelmek istemıyo , altyapılar sıfır turk yerli yetişmiyo , bir liralık adamlar beş lira alıyo , maclar hakemler desen tam şaibeli şikeye ceza vermezsen boyle devam eder , aziz asıl şikeyi gecen sene yaptı busene gözumuze soka soka şike yapacak boyle rezillik devam ettigi sürece bizde tarıkı 5milyona almaya calişalım. Eyyy tüpçüüüü çıkıp utanmadan sıkılmadan türk futbolunu geliştirdim diyosun şu mubarek ramazanda sana ne diyim bennnn

campbeli bize yedirmezler

sanchez disinda arsenalin tüm kanat oyuncularindan daha iyi

biraz daha pisip takima monte edeceklerdir

Yerlilerden Tarık Çamdalı , Onur Kıvrakı , Mevlüt Erdinçi , Gökhan İnleri alalım . Türkiye'nin bayerni oluruz .

ben de yedek kulübesindeki hal ve hareketlerini baz alarak söylüyorum , yeni keitamız olur + gol atar

Umut burak berk ismail ozelinde konusmuyorum. Eger galatasaray baskani ilerde top tutabilen bir forvet almazsa bu sezondan hic birsey beklemeyelim. Burak umut a karsi oldugumdan degil top tutma yetenekleri olmadigindan acilen forvet alinmali. Necati bile yapardı o isi.burakla oynarlardi.simdi yabanci bulmak zorundalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt