Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen seneki rezil sezon planlamasından farkı ne bu sezonun ? ulan forvet ismi dedikodu bile çıkmıyor üzerinde tartışsak bu kadarmı rezil sezon planlaması olur yeter artık forvet yok stoper yok sağ bek yok sol bek yetersiz orta saha melonun yanına selçuk yetersiz lanet olsun eksiksiz sezona girmediğimiz bir sezon olacakmı acaba 3 sene sonra kanat diye diye zorla kanatları doldurduk bu seferde öbür mevkiler patladı

Her sezon aynisi

Gecen sezon devre arasi bir sürü gereksiz transfer yapildi ve dunyanin parasi harcandi:

Veysel, salih, hajrovic vs

Bunlar alinmasaydi kim arardi?

2m tariga verseydik en iyi sagbeki almistik

Bu transfer donemi de forvet alirdik

Unal aysal'in ilk sezonu haric hep yanlis kadro planlamasi hep yanlis transferler

Bu arada Eskişehir gibi kulüplere günahını vermeyeceksin

Tarık 5 milyonmuş

Vericen 5 milyonu takım kuracaklar o paraya

Vermeyelim düşsünler

Yalvarsınlar alın diye

Her sezon aynisi

Gecen sezon devre arasi bir sürü gereksiz transfer yapildi ve dunyanin parasi harcandi:

Veysel, salih, hajrovic vs

Bunlar alinmasaydi kim arardi?

2m tariga verseydik en iyi sagbeki almistik

Bu transfer donemi de forvet alirdik

Unal aysal'in ilk sezonu haric hep yanlis kadro planlamasi hep yanlis transferler

Hocam veysel bile gelmek için kadro dışı kaldı adam direndi ona rağmen 800bin euro +veyselin bir miktar alacağına karşılık alabildik. Kim veriyor tarığı 2ye. Tarık sözleşme yenilemeseydi alırdık belki. Onun dışında çıkan haberlere inanmayın.

Hocam veysel bile gelmek için kadro dışı kaldı adam direndi ona rağmen 800bin euro +veyselin bir miktar alacağına karşılık alabildik. Kim veriyor tarığı 2ye. Tarık sözleşme yenilemeseydi alırdık belki. Onun dışında çıkan haberlere inanmayın.

Devre arasi Tarik sozlesme yenilememisken 2 ye cok rahat alirdik.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yahu ne 2 vercen beleşe imzalat 5 ay sonra gelsin işte :D etik olmaz ayıp olur kafasında imzalamadı bizim futbol fakirleri :D

G.Saray'dan yerli golcü atağı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor'da forma giyen Muhammed Demir için taka girişiminde bulundu.

Galatasaray'da kadro dışı bırakılan oyunculardan Engin Baytar ve Yiğit Gökoğlan'a Gaziantepsportalip oldu.

Sarı-kırmızılı yönetim, Engin- Yiğit ikilisine karşılık Muhammet Demir'i istiyor. 22 yaşındaki milli forvet, bir yıllık sözleşmesinin kaldığı Gaziantepspor'dan ayrılmak istiyor ve sarı-kırmızılı takıma sıcak bakıyor.

Bursaspor altyapısından yetişen Muhammed, şampiyonluk yaşanan 2009-2010 sezonu sonrası transfer olduğu Gaziantepspor'da 4 sezondur oynuyor.

sporx.com

kronik sakat olmasa 3 tane umut burak ederde işte sakat ama denemekten zarar gelmez yaşı genç sağlam yükleme yaparlarsa patlamazsa götürür baya bi :D

Tamam iste ben de onu diyorum tarik sozlesme yenilemeden once alinmaliydi. Heo en iyi secenek dururken 2. Veya 3. Secenegi aliyoruz.

Veysel 800 bin

Salih dursun 3 milyon

Yaklasik 4 milyon yapar ki bu parayi tariga verseydik eses ambalaj yaptirtil tesislere kadar ozel helikopterle getirirdi

kronik sakat olmasa 3 tane umut burak ederde işte sakat ama denemekten zarar gelmez yaşı genç sağlam yükleme yaparlarsa patlamazsa götürür baya bi :D

Yanlis antrenmandan dolayi sakatlaniyor olabilir

Robben de eskiden paso sakatti adam bayerne geldiginden beri biyonik adam olsu sakatlanmiyor :)

Muhammet demir buraktan iyi en azindan ama daha iyisi pazim gozumuz kapali forvete yazabilecegimiz biri

Emrecan gecen sezonki ve bu sezonki macta gosterdi ki bu adam artik hazir oynamaya

Chedjou gibi bir gereksize dunyanin parasini verecegimizd kendi altyapimizdaki adama guvenelim ve deger verelim

Emre tosun da suan en kotu telles kadar oynar denenmelidir mutlaka!!!

Olmazsa hakan balta oynar hatta sabri bile oynar

Cok iyi bir striker istiyorum: adebayor, doumbia, osvaldo, lukaku vb. Burak'la hic bisey yapamayiz.

Muslera

Semih--koray--emrecan--emre tosun

Melo-----selcuk

Olcan-----sneijder-----bruma

Transfer​

Huntelaar çok iyi olur umarım doğrudur haberler

Taptap

Bende onu diyorum ama

Biz 2 vermişizdir belki ama onlar yine vermemiştir. Ayrıca ederinden fazla neden verelim ki. o zaman sabri, eboue, salih vardı. Hem veysel hem tarık gereklimiydi tartışılır. Mancini çok tercih etmemiş olabilir. Başk durumlar olabilir ama ben tarığı çokta beğenmiyorum ancak alternatif yerli çok yok.

Bu esesten kimseyi almayacan onlar gelip yalvaracak.

Tamam iste ben de onu diyorum tarik sozlesme yenilemeden once alinmaliydi. Heo en iyi secenek dururken 2. Veya 3. Secenegi aliyoruz.

Veysel 800 bin

Salih dursun 3 milyon

Yaklasik 4 milyon yapar ki bu parayi tariga verseydik eses ambalaj yaptirtil tesislere kadar ozel helikopterle getirirdi

Huntelaar gelsin diyenler Huntelaar'in bir iki macini izledi galiba. Üst düzey bir bitirici ama ceza alani disinda katkisi sifir. Topu ayagina vereceksin 60% gol olur. Bizde bunun 30-40% atan version'u var.

Huntelaar gelsin diyenler Huntelaar'in bir iki macini izledi galiba. Üst düzey bir bitirici ama ceza alani disinda katkisi sifir. Topu ayagina vereceksin 60% gol olur. Bizde bunun 30-40% atan version'u var.

Aynen katılıyorum.Bize hücum bölgesinde top tutup hücumda çoğalmamızı sağlayacak ve takım oyununa katkıda bulunup gol atıp asist yapabilecek adam lazım.

Huntelar hayali. O.kadar guzel olurki.mesela o transferin hic bi eksi yani olmaz. Yillik ucreti cok diye bi.muhabbet gecmisti.sanirim.: / o yuzden zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt