Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdullah Kiğılı:Bulamadığımız için değil, istemediğimiz için reklam almadık.Formamızdaki en büyük reklam armamız ve 4. yıldız olacak

He canim bizde yedik bunu.

Tarık için niye bu kadar ısrar ediliyor anlamıyorum Koray altınay komple bir savunmacı yada Şener komple bir hücumcu ama Tarık ikisinide çok iyi beceremeyen vasatın altında bir bek. Yazık olur ona verilecek paraya

Tarık'ı geçen seneden beri takip ediyorum. Hücum organizasyonların da etkili bir oyuncu. Savunma da sıkıntılar yaşıyor sadece. Bizim Tellesin yerli sağ bek versiyonu. Artıları ve eksileri hemen hemen aynı. ikisi de gelişime açık oyuncular. Bu yüzden Tarık'ın alınması taraftarıyım ben.

Günaydın beyler. Huntelaar mı aldık.

Hunter Sniper Maestro King takım Hollywood kadrosuna döndü :)

Şaka bi yana Huntelaar bence Elmanderin bir üst verziyonu

Bilmediğim için soruyorum, Huntelaar sürekli sakatlanan bir oyuncu değil miydi. Bir kaç maçına denk geldim spiker sakatlığından dolayı kadro da yok gibi şeyler söylüyordu.

Vallah son iki sezonda iki kere dizinin ic baglari yirtilmisti. Biri biraz uzun sürmüstü öbürü yanilmiyorsam 1,5 ay.

Bunda da sanssizlik var bizim Semih deki gibi. Burnu kirilyor, gözüne bisey oluyor, ameliyat oluyor falan. Görme engelli olma tehlikesi falan vardi diye haberler de cikmisti, yanilmiyorsam bize karsi olan maclarin oldugu zamanlarda. Ama ameliyat olmustu.

Bence gelsin. 1 sezon kontrati kaldi zaten. 4-6 Milyona bitirebiliriz diye düsünüyorum bu transferi.

Abdullah Kiğılı:Bulamadığımız için değil, istemediğimiz için reklam almadık.Formamızdaki en büyük reklam armamız ve 4. yıldız olacak

He canim bizde yedik bunu.

[attachment=12055:images (1).jpg]

Ekli dosyalar

• images (1).webp
    images (1).webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 227
Vallah son iki sezonda iki kere dizinin ic baglari yirtilmisti. Biri biraz uzun sürmüstü öbürü yanilmiyorsam 1,5 ay.

Bunda da sanssizlik var bizim Semih deki gibi. Burnu kirilyor, gözüne bisey oluyor, ameliyat oluyor falan. Görme engelli olma tehlikesi falan vardi diye haberler de cikmisti, yanilmiyorsam bize karsi olan maclarin oldugu zamanlarda. Ama ameliyat olmustu.

Bence gelsin. 1 sezon kontrati kaldi zaten. 4-6 Milyona bitirebiliriz diye düsünüyorum bu transferi.

Bu sene yabancı kim gelecek bilmiyorum ama kiralık gelecek %90. Ben yine de Campbellin gelmesini isterim. Wenger istemezse ilk alıcısı biz oluruz gibi geliyor bana. Satın alma opsiyonuyla kiralarız. Adam çok teknik.

Bu sene yabancı kim gelecek bilmiyorum ama kiralık gelecek %90. Ben yine de Campbellin gelmesini isterim. Wenger istemezse ilk alıcısı biz oluruz gibi geliyor bana. Satın alma opsiyonuyla kiralarız. Adam çok teknik.

Bence o Campbell transferi cok zor. Yani kiralik olsa bile. Adam baya bi piyasa yapti dünya kupasinda. Bence olay Campbell de biter. Yine Olympiakos da oldugu gibi sürekli oynayabilecegi bir takimi tercih etmesi onun acisindan en akillisi olur.

Tarık'ı geçen seneden beri takip ediyorum. Hücum organizasyonların da etkili bir oyuncu. Savunma da sıkıntılar yaşıyor sadece. Bizim Tellesin yerli sağ bek versiyonu. Artıları ve eksileri hemen hemen aynı. ikisi de gelişime açık oyuncular. Bu yüzden Tarık'ın alınması taraftarıyım ben.

Telles'in sağ versiyonunu alalım da iki kanadımız da yol geçen hanı gibi olsun, değil mi? Rakiplerin averaj kanat oyuncularını bile yıldızlaştıralım her maçta.

Campbell'i opsiyonsuz kiralarsak büyük saçmalık olur. Kiralama taraftarı da değilim pek, doğrudan katkı yapacak birini almak daha isabetli olur.

Telles'in sağ versiyonunu alalım da iki kanadımız da yol geçen hanı gibi olsun, değil mi? Rakiplerin averaj kanat oyuncularını bile yıldızlaştıralım her maçta.

Dediğim gibi gelişime açık oyuncular bunlar. Sabretmek lazım. Genç + potansiyeli olan oyuncu alıyorsan sabredeceksin. Kaldı ki elimizde ki sağ bek oyunculara bakacak olursak, devşirmeler dahil. Hamit - Sabri - Veysel. Bunlardan çok daha fazla katkı verir Tarık.

sinan veysel semih koray telles melo selcuk sneijder bruma olcan huntelaar. İç sahada olabilir böyle bir diziliş

Dediğim gibi gelişime açık oyuncular bunlar. Sabretmek lazım. Genç + potansiyeli olan oyuncu alıyorsan sabredeceksin. Kaldı ki elimizde ki sağ bek oyunculara bakacak olursak, devşirmeler dahil. Hamit - Sabri - Veysel. Bunlardan çok daha fazla katkı verir Tarık.

Elin oyuncusu 23 yaşında 80 milyon euroya transfer olur, bizim ülkemizde 21 yaşındaki oyuncuya 'abisi potansiyeli var biraz bekleyin gelişecek' derler. Aydınlar, Emreler hep bu zihniyetin ürünü. Telles, potansiyelinin olduğuna dair hiç bir emare göstermiyor oynadığı karşılaşmalarda. Sıradan vasat bir oyuncu görüntüsü çizmekten öteye gidemedi henüz. Bruma ondan iki yaş genç olmasına rağmen daha çok katkı veriyor.

Huntelaar gelmeli harika olur. Schalke baskani ile iliskilerimiz iyi diye biliyorum. Huntelaar da seve seve gelir bence.

Gesendet von meinem LG G3

Bu Huntelaar mevzusu nereden cikti yahu? Adam teknigi sifir bir oyuncu.. Kiralik bir forvet lazim bize. Ne olur ne olmaz..

Muslera Telles Melo Sneijder Bruma 5'lisine ilave olarak forvet, kanat ve stoper gerekiyor bize. .Chedjou ve Amrabat'i hemen göndermemiz lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt