Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarık için niye bu kadar ısrar ediliyor anlamıyorum Koray altınay komple bir savunmacı yada Şener komple bir hücumcu ama Tarık ikisinide çok iyi beceremeyen vasatın altında bir bek. Yazık olur ona verilecek paraya
Bilmediğim için soruyorum, Huntelaar sürekli sakatlanan bir oyuncu değil miydi. Bir kaç maçına denk geldim spiker sakatlığından dolayı kadro da yok gibi şeyler söylüyordu.
Abdullah Kiğılı:Bulamadığımız için değil, istemediğimiz için reklam almadık.Formamızdaki en büyük reklam armamız ve 4. yıldız olacak
He canim bizde yedik bunu.
Vallah son iki sezonda iki kere dizinin ic baglari yirtilmisti. Biri biraz uzun sürmüstü öbürü yanilmiyorsam 1,5 ay.
Bunda da sanssizlik var bizim Semih deki gibi. Burnu kirilyor, gözüne bisey oluyor, ameliyat oluyor falan. Görme engelli olma tehlikesi falan vardi diye haberler de cikmisti, yanilmiyorsam bize karsi olan maclarin oldugu zamanlarda. Ama ameliyat olmustu.
Bence gelsin. 1 sezon kontrati kaldi zaten. 4-6 Milyona bitirebiliriz diye düsünüyorum bu transferi.
Bu sene yabancı kim gelecek bilmiyorum ama kiralık gelecek %90. Ben yine de Campbellin gelmesini isterim. Wenger istemezse ilk alıcısı biz oluruz gibi geliyor bana. Satın alma opsiyonuyla kiralarız. Adam çok teknik.
Tarık'ı geçen seneden beri takip ediyorum. Hücum organizasyonların da etkili bir oyuncu. Savunma da sıkıntılar yaşıyor sadece. Bizim Tellesin yerli sağ bek versiyonu. Artıları ve eksileri hemen hemen aynı. ikisi de gelişime açık oyuncular. Bu yüzden Tarık'ın alınması taraftarıyım ben.
Telles'in sağ versiyonunu alalım da iki kanadımız da yol geçen hanı gibi olsun, değil mi? Rakiplerin averaj kanat oyuncularını bile yıldızlaştıralım her maçta.
belki de eşi popcorno yıldızı olduğu için bizim fetoculara ters gelmiştir
Dediğim gibi gelişime açık oyuncular bunlar. Sabretmek lazım. Genç + potansiyeli olan oyuncu alıyorsan sabredeceksin. Kaldı ki elimizde ki sağ bek oyunculara bakacak olursak, devşirmeler dahil. Hamit - Sabri - Veysel. Bunlardan çok daha fazla katkı verir Tarık.