Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Huntelaar hem toplu hem topsuz oyunda cok iyi bir topcu

Top tutmayi biliyor, top surmeyi biliyor ve bitiriciligi de cok iyidir

Piyasada alabilecegimiz en iyi forvetlerden. Umarim gelir.

Her sezon aynisi

Gecen sezon devre arasi bir sürü gereksiz transfer yapildi ve dunyanin parasi harcandi:

Veysel, salih, hajrovic vs

Bunlar alinmasaydi kim arardi?

2m tariga verseydik en iyi sagbeki almistik

Bu transfer donemi de forvet alirdik

Unal aysal'in ilk sezonu haric hep yanlis kadro planlamasi hep yanlis transferler

Bunlari simdi gordugun icin boyle konusuyorsun. Eger bunlar alinmasaydi eminim kadro planlamasi yok diye yine elestirilecekti. Ben hajrovici tabimazdim burda arkadaslar onerdide tanidim o zmaanlar soyle iyi boyle iyi geldi gelecek diye nobet tutuluyordu. Veysel bedava nasil almadikk denirdi vs vs birsuru bunun gibi durum mevcut yani. Tarik gelse dorde bese seneye bu mu denilecek yine

LG-E400 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hunterlaar kaliteli bir santrafor. Hunterlaar ve Tarik olursa, transferi kapatabilirz bana göre. Fazla degisiklik lazim degil...

Yabancilarimiz...

Aurelian Chedjou

Nordin Amrabat

Armindo Bruma

Wesley Sneijder

Klass-Jan Hunterlaar

Nordin Amrabat

Alex Telles

Fernando Muslera

Huntelaar'dan iyisini alamayiz, ki kendisi bile hayal sayilir ama begenmeyenler var :D

Gesendet von meinem LG G3

Bu Huntelaar mevzusu nereden cikti yahu? Adam teknigi sifir bir oyuncu.. Kiralik bir forvet lazim bize. Ne olur ne olmaz..

Muslera Telles Melo Sneijder Bruma 5'lisine ilave olarak forvet, kanat ve stoper gerekiyor bize. .Chedjou ve Amrabat'i hemen göndermemiz lazim.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Teknigi sifir mi ? Hic izlediniz mi merak ediyorum

Tarık'ı geçen seneden beri takip ediyorum. Hücum organizasyonların da etkili bir oyuncu. Savunma da sıkıntılar yaşıyor sadece. Bizim Tellesin yerli sağ bek versiyonu. Artıları ve eksileri hemen hemen aynı. ikisi de gelişime açık oyuncular. Bu yüzden Tarık'ın alınması taraftarıyım ben.

Telles bence ilk 11 için yetersiz bir de muadili Tarık alınırsa kanatlar otoban olur. 90 km hızı aşarlar sahaya trafik polisi girer. Işin şakası bi yana bi kanat telles öbür kanat Tarık çok zorlanırız takımın zaten savunma kapasitesi çok düşük daha da savunma yapamayan adamların peşinden koşuyoruz

Malaga zaten batmis, tecrubeli Roque Santa Cruz da olabilir yani..

+ gereksizler yollanmali: amrabat, aydin, emre c, chedjou

O zaman cillop gibi transfer donemi olmus olur :)

Yollayip ne yapacan ? Neyimize yariyacak ? Amrabat herzaman benchten saglam katki verebilir, Emre ise Anadolu kulüplerinde oynasa, su an 7-8 Milyon avro isterdiler bizden. Chedjou gerektigi zaman oynayabilir. Aydin bencede artik yollanmali... Amrabat Olcan´dan iyi oyuncu, yabanci siniri olmasa bizde rahat oynar. Hele Sneijder ile iyi anlasiyordu...

Huntelaar'la ilgili somut bir haber var mı yoksa yine birisinin rüyaları üzerinden mi dönüyor muhabbet :)

Bize yardiran forvet lazim..

Amrabat 1 maç kötü oynasa taraftar linç eder amrabatı. Nedir bu adama karşı bu önyargı anlamıyorum. Çok değil 2 sene önce bu adam ligin tozunu attırıyordu Avrupa'ya 20 milyon Euro'ya satarız muhabbeti dönüyordu burada ne çabuk tü kaka oldu. Her şeyi tüketmekte üstümüze yok. Savunma gücümüz bu kadar zayıfken Hamit amrabat gibi ayakta kalan mücadele eden kanat oyuncularına ihtiyacımız var.

İlla yabancı alacaksak Joel Campbell'i alalım.Tabi Huntelaar gibi bir futbolcuyu es geçmek olmaz.Sneijder ile beraber 20 üstü gol atar.

Arsenal taraftarları Huntelaar gelsin diye konu açmışlar. Bizim taraftar ise beğenmiyor adamı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt