Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Huntelaar ismini bir ara bende zikretmiştim bu başlıkta Burak ile iyi bir ikili olur. + onu takımda anlayan bir Sneijder olması adaptasyonun kısa sürmesine de vesile olacaktır.

Huntelaar ile birlikte Vlaar da gelse çok iyi olur.sneijder varken uyum problemi de çekmezler chedjou amrabat danyi falan gönderdik mi imkansız değil bence.

Huntelaar şampiyon yapar, millet beğenmiyor burada.

huntelaar üzerinde boşa durmayın kaynak leş ntvspor dha aa olursa tartışmaya değer ki onlar bile çoğu zaman patlıyor!

Burak-Huntelaar-Bruma

---------Sneijder------------

---Melo-------Selcuk------

defans allaha emanet

--------Muslera-------------

Arsenal, Joel Campbell'ın bonservisini 10 milyon € olarak belirlemiş.

Burak-Huntelaar-Bruma

---------Sneijder------------

---Melo-------Selcuk------

defans allaha emanet

--------Muslera-------------

hücumda 1 eksik burak nedir arkadaş ? yılda 3m euro alıyor diye zorla kadroya sokmak zorundamısınız :crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed::crushed:

S.a renkdaşlar FritoLay'dan stajer olarak yazıorum cips isteyen var mı sıcak sıcak tabi ben yiyemiyorum niyetliyim isteyene göndereyimm :))

huntelaar bu lıgdeki tum golculerı top dıye oynar..sneıjderle uyumuyla 20 gol cıvarı gol atar ve en onemlısı sampıyon yapacak katkıyı verır..burak gıbı top kontrol etmeye calısırken ayagını uzatmaya erinmez yada istedıgı yere pas atabılır en azından takım olarak hucuma kalkabiliriz.

Dany'e çok hakaret ettim ama kesinlikle Chedjou'dan daha iyi stoper.Yani o kadar kötü bir stopere sahibiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt