Serhat Fırat
Kırmızı Üye
- 9 Temmuz 2011
- 2.190
- 118
- 1.023
Kilometre takip cihazı ve aylık yada haftalık benzin alma kartı.Bi nevi kredi kartı gibi düşünebilirsin.
Hımm anladım genelde şirket servislerinde kullanılıyordur o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kilometre takip cihazı ve aylık yada haftalık benzin alma kartı.Bi nevi kredi kartı gibi düşünebilirsin.
Hımm anladım genelde şirket servislerinde kullanılıyordur o zaman
huntelaar bu lıgdeki tum golculerı top dıye oynar..sneıjderle uyumuyla 20 gol cıvarı gol atar ve en onemlısı sampıyon yapacak katkıyı verır..burak gıbı top kontrol etmeye calısırken ayagını uzatmaya erinmez yada istedıgı yere pas atabılır en azından takım olarak hucuma kalkabiliriz.
Arsenal, Joel Campbell'ın bonservisini 10 milyon € olarak belirlemiş.
Konunun seninle alakası yok kardeşim. Yanlışlıkla alıntılamış senin mesajı. Alıntı Recepeydi aslında![]()
Burak Yilmazi sol aciga yazanlari polis takip edip kimden aldin lan bonzaiyi diye sorsa ülkedeki bonzai krizi cözülür
Burak'ı sol kanada yazarken 40 defa açıkladım. Komik olucam diye aptal aptal cümleler kurmayın, adam gibi eleştirin. Sneijder buna hollanda milli takımıda dahil sol bölgeye yakın oynuyor.Bu yüzden Smeijder zaten maç içinde sol kanada kayacak Burak'ta pivotun yanına geçeçek.Tabi takımı iyi izleyip analiz etmemiş adam ve bunu anlayacak kapasitesi yoksa yapacak birşey yok 40 defa açıklamak lazım.
Arsenal, Joel Campbell'ın bonservisini 10 milyon € olarak belirlemiş.
Sevindim bende mikser felan![]()
Sol da yaziyor diye mac icinde hep orada cakili kaliyor saniyorlar malesef.
Gesendet von meinem LG G3
Huntelaar gelmesin demiyorum ama, Sneijder ile uyumuyla 20 gol civarı atar demişsin, Burak Yılmaz zaten geçen sene 18 önceki sene 32 gol attı. Yani takımda zaten 20 gol civarı atan bir oyuncu var. Yetersiz, beceriksiz o ayrı. Bence biz Necati Ateş tipinde, ortasahayı 5leyebilen, ya da Farfan tipinde kanat/forvet almalıyız. Huntelaar tipinde santrafordan ziyade.
2-3 transfere şampiyon olabiliriz aslında.
GELENLER
Daniel Agger (Liverpool)
Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04)
Tarık Çamdal (Eskişehirspor) / Ishak Doğan (Karabükspor)
GİDENLER
Aurelien Chedjou (Rusya/Katar)
Dany
Emmanuel Eboue
İLK11
-------------------------------------------Muslera--------------------------------------------
--Tarık-------------------Semih-----------------------Agger---------Telles/Balta----
--Çolak------------------Melo-------------------------Inan------------Olcan--------------
----------------------------------------Sneijder--------------------------------------------------
----------------------------------------Huntelaar-------------------------------------------------
Şu kadro açık ara götürür.
Hamle oyuncuları/Yedekler
1. Sinan Bolat
2. Veysel Sarı
3. Koray Günter
4. Alex Telles
5. Nordin Amrabat
6. Bruma
7. Burak Yılmaz