Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
campbell>huntelaar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha diego ile anlaşma yapılmamış. ersun soyledi basın toplantısında. Ceza alabiliriz diye korkuyorlar demekki.
bu habere sevindim düşünün imza yok adam idmanda
inşallah bu sefer ceza gelecek
O degil de Fenerbahce ne Mal bir Kulüp ya.
Zamaninda Stoch icin 16 Milyonluk € teklif almislar Rusya'dan ama reddetmisler...Simdi 5 Milyon € veren Külüp bile yok...
O degil de Fenerbahce ne Mal bir Kulüp ya.
Zamaninda Stoch icin 16 Milyonluk € teklif almislar Rusya'dan ama reddetmisler...Simdi 5 Milyon € veren Külüp bile yok...
Yav yalandir. Kim verir o mal icin o kadar para.
nasil oluyormus bu aciklama yaptilar kap'a anlastik diye?
Senin gibi cocuklari 1 paket sekerle kandirirlar iste.
Huntelaar olmaz, begendim bir oyuncu ama Huntelaar bitmis artik, gelirse sevinirim cünkü bitmis bir Huntelaar yine de en iyi forvetimiz olur ama asla bir Campbell olamaz. Huntelaar kronik sakat ve gözünde bir kaz kez ameliyet oldu...
Campbell kesinlike faydali olur, her türlü faydali olur, Emre Colak kadroya yaziyorsun ama Campbell faydali olmaz diyorsun, bu bana göre Campbell'e bir hakaret. Colak Almanyda 2 Ligte bile oynamaz, bizde hic oynamaz.
Campbell hem Forvet'te hem de SAG Acik'ta oyunabillir. ----Campbell----Burak------Bruma de olur ama Olcan yedekte oturmaz bence ve Burak Problemi de var tabi...
şiki şiki