Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha kolayı olamaz Arif bey. Tamam tm değeri 8 milyon civari ama 5-6 milyona bitebilir. Ayrica azicik futbol bilgin varsa bu tip futbolcuların türkiyede nasil işlediğini de bilirsin heralde. Hadi bu scouting değil demek istemişsin ozaman 2-3 sene daha bekle piyasa degeri 20 milyon olsun ;)

Demek istedim ibarbo nun scoutingi mi kaldı :D

10 yasında fifaci cocuklar bile ibarbo yi biliyorlar

Scoutling dedin kimse bilmedi tanimadi potensiyelli oyuncu yi < 3 mil a almakdir

* LG G2 Tapatalk *

Cassano 1+1 dedi bi kuş kulağıma

* LG G2 Tapatalk *

Demek istedim ibarbo nun scoutingi mi kaldı :D

10 yasında fifaci cocuklar bile ibarbo yi biliyorlar

Scoutling dedin kimse bilmedi tanimadi potensiyelli oyuncu yi < 3 mil a almakdir

* LG G2 Tapatalk *

Bilmiyorum kanımca denemekte fayda var. Ama sesimiz boşa gidiyor ne yazikki.

Fenerbahce Passolig sistemine giriş yapmadı.....Bizim Yönetim neden bu Passolig destekliyor? Rezilik ya...

Passolig fişleme olmasa mantıklı bir durum yani stat kapama olmaması için kulübe cezaların yağmaması için mantıklı 1 aptalın yaptığı kulübe mal edilmemeli ama bu passolig olayından sonra hala kulübe küfür cart curt cezaları verilirse amacı başka birşey olur ayrıca madem bunu Fenerbahçe kabul etmiyor 3 maç saha kapama cezasını çekicektir gibi bir yaptırımı olması lazım.

Elimde görüşme fotoğrafları var kimseyi inandırmak zorunda değilim. İsteyene skypeden atabilirim. Çarşamba günü transfer bitecek!!1!!

aslında yabancı bir forvet alsakta şöyle bişiler denesek zaman zaman nasıl olur ? biliyorum Şino kanat değil ama en sevdiğim sistemde 4-4-2 benim ya :D o da sola yakın oynamayı seviyor hani böle hafiften içeri kat ederek uzak köşeye şutlar :D

..................muslera............

xxxxx.....semih....xxxxx....hakan

..............selçuk....melo............

...olcan.........................sneijder...

...............xxxx....burak.............

yedekten gelecek bruma ve amrabat hamlelerimiz de mevcut olur bu durumda :D

Bu sistemde oynucaksan sat Sneijderi hiç gerek yok boşa yer kaplar orda yada sapık bir sistem şöyle yap 4-3-3 yaparsın orta sahada göbek 1 tane sağ sol olcan ile bruma gibi 2li forvet forvet arkasında Sneijder olur.

Ibarbo gol sorunumuzu cozmez adam 10 macta 1 gol atiyor kaliteli fakat net golcu degil huntelaar sakat degilse ve iyi fiyata alincaksa is gorur net striker ve teknik oyuncu

Huntelaar, Sneijder ile birlikte gelecekmiş. Hayırlı olsun.

trollüge büyük darbe

beyler ben size dün gece GSC yönetimi teyakkuzda ciddi operasyonlar gelicek demiştim bugün operasyonlar patlak verdi artık kebabçı v.s gibi forumda çok popüler tabirleri kullanamıyacaksınız ayrıca trollerede ayar çekilcekmiş forumun muassıl medeniyetler seviyesine çekilmesi için yapılması gereken hamlelerdi bunlar takdirle karşılamaktayım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt