Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Takımda ciddi bir biçimde yerli-yabancı gruplaşması var . Yerliler ayrı yabancılar ayrı foto çekiniyor .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımda ciddi bir biçimde yerli-yabancı gruplaşması var . Yerliler ayrı yabancılar ayrı foto çekiniyor .
Yerliler yabancı dil biliyor mu..
* LG G2 Tapatalk *
Ne alaka ?
Güzel söylemişsinde Torres'e vermeyi düşündüğümüz para ile verceği katkı ne olucak önemli olan bu ayrıca Atletico Madrid Torres'i istedi uçuk bir rakam söylemişlerdi galiba geri çekti teklifi onun yerine kiralama yönetmi ile KANAT FORVET özellikli oyunculara yönelmek gerekir. İllene satın almak şart değil çoğu takımda genç kaliteli ve kiraya verilen oyuncular var mesela Joel Campbell veya Chelsea'den Lukaku pivot santrafor olarak veya defans olarak yine Chelsea'den kiralık olarak Kurt Zouma'yı alabiliriz genç yetiştirip 11 de oynaması şartı ile kira bedelide istemiyorlar genelde bu tip oyunculara illene satın alamamız şart değil sonuç olarak bonservis bedeli harcamadan oyuncu almış ve tassaruf yapmış oluruz 2 sene filan böyle yapsak kasada para birikse sonra al 3-4 tane pahalı yıldızı en kritik bölgelere 3-5 sene gider.
Haydaaaaaaaaaaaa
#BeyinBedava
#EğitimŞart
* LG G2 Tapatalk *
Roberto Mancini@robymancio
Roberto Mancini @robymancio · 7 Min.Roberto Mancini @robymancio · 7 Min.
@8Selcukinan i 'm missing all of you
duygulandim yine sen ne kadar büyüksün roberto
Roberto Mancini @robymancio · 7 Min.
@8Selcukinan i 'm missing all of you
duygulandim yine sen ne kadar büyüksün roberto
Yerliler yabancı dil biliyor mu..
* LG G2 Tapatalk *
37 tweeti var ? 2012-2014 arası hiç tweet atılmamış . 17 bin takipçisi var . Alakasız şeyler RT'lemiş ?
City dan beri var bu Hesabi. Bence gercek hesap, kendini Websitesi de aciklanmisti bu hesaptan. Fake de olabillir, bilemiyorum.
Mancini'yi takip eden ünlü birisi veya futbolcu yok . Oğulları ve kızları da takip etmiyor .