Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bu chedjou fifa 14 te de aynı.bugün M.city'e karşı maç yapıyordum.3-0 geriden 6-3 aldım maçı.2 golü chedjou kornerden attı.

BtaRf0xCEAE4w2I.png

kullandığı program nedir acaba

Yalnız drogba ne büyük adammışsın ya iyi ki giydin bu formayı. Chelseaye imza attığı gün bile bu takımı taraftarı överek ayrılıyor. Senelerce bizden para yiyip arkadan sallayan hakan ünsal türevlerine adamlık dersi olsun bu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

selam beyler umarım takımımız gereken transferleri yapar da hepimiz takımımızı izleyip mutlu oluruz keyfimiz yerine gelir

Bu Chedjou'nun herşeyi mi antipatik, yoksa bana mı öyle geliyor değerli renkdaşlar.

Rapid'e attığı golden sonra CL finalinde gol atmış gibi cool tavırlar filan, gören de savunmada harikalar yaratmış da güzel oyununu golle süslemiş sanır.

Benden daha esmer olan bu kardeşimiz eğer kadroda kalıp (ki maalesef kalacak gibi) üzerine bir de ilk 11 de yer bulursa çekeceğimiz var demektir.

Aydın'ın stoper versiyonu mübarek, iştahsız, hamlesiz, temposuz, ağır, ....., yeter yoruldum, yaşlılık işte.

Bu Chedjou'nun herşeyi mi antipatik, yoksa bana mı öyle geliyor değerli renkdaşlar.

Rapid'e attığı golden sonra CL finalinde gol atmış gibi cool tavırlar filan, gören de savunmada harikalar yaratmış da güzel oyununu golle süslemiş sanır.

Benden daha esmer olan bu kardeşimiz eğer kadroda kalıp (ki maalesef kalacak gibi) üzerine bir de ilk 11 de yer bulursa çekeceğimiz var demektir.

Aydın'ın stoper versiyonu mübarek, iştahsız, hamlesiz, temposuz, ağır, ....., yeter yoruldum, yaşlılık işte.

ırkçı seni...

Milan'ın CEO'su Adriano Galliani: "Balotelli yüzde 99 Milan'da kalacak"

:sad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt