Yunus Tanır
Sarı Üye
- 8 Haziran 2012
- 555
- 0
- 836
maç saati ben de buralardayım canım çok sıkılacak![]()
Tamam verim mac saati hatırlat bana 5-10 dakka onceden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maç saati ben de buralardayım canım çok sıkılacak![]()
Muhammed Demir
Şener Özbayraklı
Campell alınır
Furkan ve Umut kadroda tutulurda
Onların yerine kadro dışı kalan oyunculara ek olarak (Endogan hariç) Umut + Emre Çolak ı da gönderirsekcidden oynayacak takım zevk verir
Yaza yaza Muhammed Demir'i aldıracaz herhalde Taha.![]()
Su Senerin serbest kalma maddesi yokmuydu ya?
Ya haberler pek inandırıcı durmuyo da anlasınlar artık Adem de Mevlüt de olmaz. Aranan yeni Hakan Şükür MuhammetDemir biraz da özel programla çalışırsa değişilmez olur.
Dediğin gibi 3 sezondur yaza yaza aldırıcaz sonunda![]()
Getir tepeden tırnağa bi operasyondan geçir.Bi sene antreman yaptır usulüne göre.En kötü gönder İngiltere'ye,Almanya'ya.Bence Muhammed Demir için değer.
Bursa'dan,Antep'e ilk gittiğin de de bize gelmesini istemiştim.Arkadaşlar abartılıyor diyor ama ben katılmıyorum.Kesinlike büyük potansiyelli bir futbolcu.Öyle Sercan Yıldırım gibi değil.
Getir tepeden tırnağa bi operasyondan geçir.Bi sene antreman yaptır usulüne göre.En kötü gönder İngiltere'ye,Almanya'ya.Bence Muhammed Demir için değer.
Bursa'dan,Antep'e ilk gittiğin de de bize gelmesini istemiştim.Arkadaşlar abartılıyor diyor ama ben katılmıyorum.Kesinlike büyük potansiyelli bir futbolcu.Öyle Sercan Yıldırım gibi değil.
Bilen bilir Campbelli cok isteyen birisiyim. Ama gelirse buyuk ihtimalle Bruma kesilecek, bizde Buraga sövmeye devam edecegiz. Ben ne anladim ozaman bu isten? Su Buragi kesmenin bi yolu bulunsa. Bari SL maclarina Buraksiz ciksak.
Bruma-------------------Sneijder----------------Olcan
----------------Burak------------------Campbell
olur . Kalan diğer iki yabancı da Muslera , Melo olur . Bu durumda sol beke yerli bir isim bulmak zorundayız .
İshak'tan başka seçenek yok bence. Türkiye'de bilindiği gibi bir sol bek sorunu varOnun dışında Reims'te oynayan Atila Turan'ı ben beğeniyorum.
Bruma-------------------Sneijder----------------Olcan
----------------Burak------------------Campbell
olur . Kalan diğer iki yabancı da Muslera , Melo olur . Bu durumda sol beke yerli bir isim bulmak zorundayız .