Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhammed Demir

Şener Özbayraklı

Campell alınır

Furkan ve Umut kadroda tutulurda

Onların yerine kadro dışı kalan oyunculara ek olarak (Endogan hariç) Umut + Emre Çolak ı da gönderirsekcidden oynayacak takım zevk verir

Yaza yaza Muhammed Demir'i aldıracaz herhalde Taha.:)

bursa şeneri satmaz..

kadro dışılar eses in elini güçlendirdi.

tarık ı alırsak çok büyük bir bedel ödeyeceğimiz kesin..

Şu Emre Çolak Anadolu da olsa 6-7 ye alırdık mantığından vazgeçelim.

Emre FT li ilk sezon hariç ne yaptı , ne geliştirdi? Gönderilmeli haketmiyor

Furkan Özçal bile forma giymeden gitmesine rağmen gelişip geri döndü

Yaza yaza Muhammed Demir'i aldıracaz herhalde Taha.:)

Ya haberler pek inandırıcı durmuyo da anlasınlar artık Adem de Mevlüt de olmaz. Aranan yeni Hakan Şükür MuhammetDemir biraz da özel programla çalışırsa değişilmez olur.

Dediğin gibi 3 sezondur yaza yaza aldırıcaz sonunda :D

Ya haberler pek inandırıcı durmuyo da anlasınlar artık Adem de Mevlüt de olmaz. Aranan yeni Hakan Şükür MuhammetDemir biraz da özel programla çalışırsa değişilmez olur.

Dediğin gibi 3 sezondur yaza yaza aldırıcaz sonunda :D

Getir tepeden tırnağa bi operasyondan geçir.Bi sene antreman yaptır usulüne göre.En kötü gönder İngiltere'ye,Almanya'ya.Bence Muhammed Demir için değer.

Bursa'dan,Antep'e ilk gittiğin de de bize gelmesini istemiştim.Arkadaşlar abartılıyor diyor ama ben katılmıyorum.Kesinlike büyük potansiyelli bir futbolcu.Öyle Sercan Yıldırım gibi değil.

Bilen bilir Campbelli cok isteyen birisiyim. Ama gelirse buyuk ihtimalle Bruma kesilecek, bizde Buraga sövmeye devam edecegiz. Ben ne anladim ozaman bu isten? Su Buragi kesmenin bi yolu bulunsa. Bari SL maclarina Buraksiz ciksak.

Getir tepeden tırnağa bi operasyondan geçir.Bi sene antreman yaptır usulüne göre.En kötü gönder İngiltere'ye,Almanya'ya.Bence Muhammed Demir için değer.

Bursa'dan,Antep'e ilk gittiğin de de bize gelmesini istemiştim.Arkadaşlar abartılıyor diyor ama ben katılmıyorum.Kesinlike büyük potansiyelli bir futbolcu.Öyle Sercan Yıldırım gibi değil.

Bence de, yetenekli bir isim.

Dediğin gibi İtalyanlar bu işi iyi bilir. MuhammetDemir için tam zamanı patlama yaparsa çok para isterler haklarıdır

Şener Ozbayrakliyi Bursa Taraftarlari satilmasini istemiyor övüyorlar şeneri iyi oynuyor diye Tarika gelince taraftarlarinn yarisi iyi degil Yarisi iyi diyorlar ama şeneri bursa taraftar baya övüyor.

Bilen bilir Campbelli cok isteyen birisiyim. Ama gelirse buyuk ihtimalle Bruma kesilecek, bizde Buraga sövmeye devam edecegiz. Ben ne anladim ozaman bu isten? Su Buragi kesmenin bi yolu bulunsa. Bari SL maclarina Buraksiz ciksak.

Bruma-------------------Sneijder----------------Olcan

----------------Burak------------------Campbell

olur . Kalan diğer iki yabancı da Muslera , Melo olur . Bu durumda sol beke yerli bir isim bulmak zorundayız .

olur . Kalan diğer iki yabancı da Muslera , Melo olur . Bu durumda sol beke yerli bir isim bulmak zorundayız .

İshak'tan başka seçenek yok bence. Türkiye'de bilindiği gibi bir sol bek sorunu var :) Onun dışında Reims'te oynayan Atila Turan'ı ben beğeniyorum.

İshak'tan başka seçenek yok bence. Türkiye'de bilindiği gibi bir sol bek sorunu var :) Onun dışında Reims'te oynayan Atila Turan'ı ben beğeniyorum.

Veya Tarık alınıp sol bekte o oynar . Atila Turan'ı ilk kez duydum şimdi araştırma yaptım sol bek ve sol açık oynayabiliyormuş . Altyapı Fransa'dan . Gelebilirse gelsin ama sözleşmesi var diye biliyorum kulübüyle .

Arkalarina Melo ve Selcuku koysan 3lü savunma ile oynayacaksin. 3-5-2 olur boylece. Bruma ve Olcan cok ofansif bu dizilis icin. Telles mesela uygun olurdu.

Juveye bak, Lichtsteiner ve Asamoah yi oynatiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt