Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bu sene bilmiyorumda arkadaşlar transfer şampiyonu kesinlikle Trabzonspor gibi gözüküyor yerli olarak yerlileri çok cüzzi rakamlara aldılar ne olcağı belli değil tamam ama zaten aldıkları ve verdikleri paralar her halde bir Hajrovic parası vermediler maaş+bonservis olarak üstüne yabancı oyuncularını çok güzel paralara sattılar ve kasalarına güzel paralar soktular geçen gördün ne kadar doğru bir bilgi ama yeni aldıkları hocayada Monaco teklif yaptığı söyleniyor Trabzonspor'a . Ben olsam satarım eğer hocanında düşünceside varsa taş atıp kolunmu yorulacak 3-5m € bedavadan cebe giricek al bir tane türk hoca yada Hami Mandıralı ile bu sene yola devam et işte 10 numara gelir. Hem yabancılarını güzel paralara ellerinden çıkardılar hemde genç yerlileri topladılar bu sebepten dolayı transferin şampiyonu Trabzonspor diyorum siz ne dersiniz bilmiyorum sadece kendi fikrim.

ligi maksimum 3.bitirir diyorum.

ligi maksimum 3.bitirir diyorum.

Bakın sanırım yanlış anlaşıldım burda benim anlatmak istediğim pazarlama stratejisi biz daha 1 tane adamımızı adam gibi satamamışken adamlar kurtulmak istediği bütün oyuncuları para ile sattı ve kasaları adeta doldu ve diğer yabancılarada talip olduğu söyleniyor. Biz daha Eboue'yi satamıyoz Engin öyle Yiğit Sercan daha niceleri bunları daha elimizden çıkaramadık ben bundan bahsediyorum geçen sene 40m € para harcadık 2. olduk ligde şuan Trabzonspor'un sattıkları transfer bütçesi olarak eklendi ise bizden daha fazla transfer için ayırdığı para var demektir.

Bakın sanırım yanlış anlaşıldım burda benim anlatmak istediğim pazarlama stratejisi biz daha 1 tane adamımızı adam gibi satamamışken adamlar kurtulmak istediği bütün oyuncuları para ile sattı ve kasaları adeta doldu ve diğer yabancılarada talip olduğu söyleniyor. Biz daha Eboue'yi satamıyoz Engin öyle Yiğit Sercan daha niceleri bunları daha elimizden çıkaramadık ben bundan bahsediyorum geçen sene 40m € para harcadık 2. olduk ligde şuan Trabzonspor'un sattıkları transfer bütçesi olarak eklendi ise bizden daha fazla transfer için ayırdığı para var demektir.

işte bende diyorum ki sonuç ne?

trabzonspor aynı kalacak yine olacağı 3.lük.

ayrıca evet gönderilmesi gereken oyuncular konusunda biraz geç kaldık ama geç olsun güç olmasın diyelim.

işte bende diyorum ki sonuç ne?

trabzonspor aynı kalacak yine olacağı 3.lük.

ayrıca evet gönderilmesi gereken oyuncular konusunda biraz geç kaldık ama geç olsun güç olmasın diyelim.

İşte bunu anlamıyorsun herhalde adamlar yine 3. olcak ama transfere para harcamadan üstüne kasasına para katarak sen 1 sene boyunca 40m € para harca 2. bitir ligi bu daha mantıklı demi.

İşte bunu anlamıyorsun herhalde adamlar yine 3. olcak ama transfere para harcamadan üstüne kasasına para katarak sen 1 sene boyunca 40m € para harca 2. bitir ligi bu daha mantıklı demi.

işte sığ düşünme bu kadar sen niye 1 seneye bakıyorsun 109 yıllık tarihe bak 60 yıllık lige bak öyle yorum yap.

ne yani tüm sorun geçen sene 2.olmamız mı?

ondan önceleri ne olacak?

trabzon elindeki çöpleri çıkardı diye bizden daha başarılı diyorsun he sanki portonun transfer stratejisinden bahseder gibi.

işte sığ düşünme bu kadar sen niye 1 seneye bakıyorsun 109 yıllık tarihe bak 60 yıllık lige bak öyle yorum yap.

ne yani tüm sorun geçen sene 2.olmamız mı?

ondan önceleri ne olacak?

trabzon elindeki çöpleri çıkardı diye bizden daha başarılı diyorsun he sanki portonun transfer stratejisinden bahseder gibi.

Bak şimdi kıçı kırık Trabzonspor gereksiz adamlarını su gibi yollarken övündüğümüz avrupa takımıyız dediğimiz takımdaki oyuncuları kimse istemiyor isteyende yağmalar gibi bedavaya almak istiyor sen gidiyorsun adamın kapısını çalıyorsun saçma sapan bir Yasin denen oyuncuyu soruyorsun sana 5m € fiyat çıkarıyorlar adamlar sebepleride haklı sen diyor Hajrovic gibi adama 3.5m € veriyorsun bunada 5 ver diyor nolcak diyor transfer politikalarımız maalesef vasat ve bu sene transfer politikalarına baktığımda en güzel giden Trabzonsporu gördüm ve bunu yazdım sonunada ekledim benim fikrim diye aynı fikirde olmayabiliriz. Bence durum bu ve böyle paraları har vurup harman savurmaya devam edersek hem transfer olarak hem maaş bütçesi olarak çok sıkıntı çekeceğiz.

20 : 45 Mucizesi: [media]https://www.youtube.com/watch?v=YuEstkfCG3A[/media]

Neydi be

tapa

Ulan bende diyorum gece gece rapordaki yazdigim sey snrasinda benle kim ayni seyi dusundu, modmus dogu soyle burak benim raporda yazdigim seyle alakasi varmi bu payasimin? :D

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Var :D canım sıkılıyordu yazını gördüm açıyımda bi zevke geliyim dedim abi Buda vol 2 Saat Kaç 20:45: [media]https://www.youtube.com/watch?v=wsMtfr_9otU[/media]

Tüyler diken

tapa

Allaha sukur hem bu sampiyonluk hemde fenerin evindeki kaldirdigimiz kupayi gorme sansina sahip olduk. Buyuk keyif, muthis zevk.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selçuk ıslak mıslak dinlememiş yapışmış :asd:

B_76bf1487bc5bcb18ed7f77de8e4ed34b.jpg

Bayramınız mübarek olsun transfer manyağı sevgili renkdaslarim.

Namazıda kıldık nöbete devam :D

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkese hayırlı bayramlar düsseldorf havaalanında bekliyom birazdan türkiyeye uçucam inşallah

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt