Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vay be geçen bayramlarda ailemizle, sevgilimizle olurduk şimdi burada gelmeyeceğini bile bile duyum bekliyoruz (kendi adıma konuştum)

Nöbet bitmiş :moody:

Sneijder zu Monaco.

Ronaldinho zu Galatasaray.

20 Milyon zu Forvet.

:cool::DD:DD:DD

Aksam aksam sizi heyecanlanmak istemiyorum...Ama Campbell icin görüsmeler cok olumlu gidiyor diyorlar, hadi bakalim... :)

Campbell gelirse Bruma kesilir ilk 11'den, hiç istemediğimiz bir şey bu. ama diğer yandan bu hücum hattıyla şampiyonluk kolay değil, Campbell da hem kanat hem de forvet oynayabildiği için tam ihtiyacımız olan bir adam ama bilmiyorum tamamen ikilemde kaldım :D

ilk kez bir sezon öncesinde bu kadar umutsuzum önümüzdeki sezon için. defansın hali içler acısı, forvet almak lazım, stoper ve bek almak lazım.. kaleci desen muslera dan başkası yalan. sol bekte sıkıntı var.. sağ bek desen öyle. izlediğim maçlarda takımı ruhsuz gördüm. bu takım anca her şeyiyle oynarsa yüksek tempolu dar alanda oynarsa iş yapar ama onu göremedim. süper kupa maçından bile tırsıyorum. çok mu kötümserim?

Ne transfer var nede bir sey var abi Bu yaz donemi sıktı baya.Hazirlik maclarini da izleyemiyoruz D-Smartin yuzunden Sıkıntidan patliyoruz.İnternet paketide bitiyor vay halimizze :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt