Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
....Olcan....Sneijder....Campell..

................Mevlüt........

su anki hücum hattına oranla daha sağlam duruyor. Bruma'da Campell ile değişmeli oynar. Veya Olcan'dan Caner gibi bir sol bek yaratılıp, kanatlarda Bruma-Campell oynar.

ikinci secenek mantikli gibi bence

.............muslera..........

veysel..semih..koray..olcan

.........melo........selcuk........

campbell.....wes........bruma

............burak(mevlut)........

iyi gibi duruyo cl de defans skintili ama:)

......Emenike........

Sow..............Kuyt

.........Diego.......

....Emre.....Alper..

Kuyt ve Sow orjinal kanat oyuncusu değil renktaş. O yüzden bu sene Fenerbahçe'nin bekleri sıkıntı çekecektir. Geçen seneye göre Alper ya da M.Topal basan koşan bir orta saha profili çiziyordu. Ama bu sene ikisinden birini kızağa çekecek. Bu da takımın direncini düşürür diye düşünüyorum.

Takıma yapılan en büyük zarar Burak'ı almak oldu. Selçuk ile çözemediğim bir bağ var aralarında. Ayağına ne zmn top gelse Burak'ı görüyor. Bu ikil birbirinden ayrılmalı.

Bu durum birazda takım olarak üretkenliğin düşük olmasından kaynaklanıyor; hızlı paslaşamayan, tek bir oyuncusu çalımla rakip eksiltme özelliğine sahip olmayan (Olcan ve Bruma dan ümitliyim bu sezon) bir takımda, topu alan oyuncunun kullanabileceği başka opsiyon olmayınca ya en uçtaki adamı topla buluşturmayı deniyor yahut rakip sahada başlayan bezdirici yan-geri paslar Muslera ya kadar uzanıyor...Özellikle kankasına pas atma niyetine bağlamıyorum yani...

Kuyt ve Sow orjinal kanat oyuncusu değil renktaş. O yüzden bu sene Fenerbahçe'nin bekleri sıkıntı çekecektir. Geçen seneye göre Alper ya da M.Topal basan koşan bir orta saha profili çiziyordu. Ama bu sene ikisinden birini kızağa çekecek. Bu da takımın direncini düşürür diye düşünüyorum.

Sow konusunda haklısında o Kuyt sol bekde oynar stoperde felaket bi ciğer var şerfesizde geçen sene Gökhan rezil oynadı bi çok maç Kuyt örttü onu ama Sow çok kötüydü zaten Caner parladı sayesinde..Avrupa için değil ama ligimiz için eğer rakibe yükleniyosan kanatta dribling yapan oyuncu olsun yeter baskıyla gol geliyo

lazni bjk disinda bir takimda oynamam demis

fiko bir calim daha atti bize :/

ben bir duyum aldim gencler

jqpj5s.jpg

Bayramda uzak kaldık söylentilerden...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt