Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duyum

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı: ''Lütfi Arıboğan'la Şener konusunda görüştük. Ama Şener biz de kalacak. Kesin kararımız budur''

Galatasaray Stats ‏@CimbomStatistic

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı:''Şener'in sözleşmesinde 5 milyon TL'ye serbest kalır maddesi vardı. Ama 1 Temmuz'da bu maddenin hükmü kalmadı''

ZORUNLU AÇIKLAMA

Duyum aldığım yönünde ki forumda yer alan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Müspet herhangi bir gelişme olduğunda kamuoyunun bilgisine sunmaktan imtina etmeyeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

Kedi Lobisi(Eski Paralel) Yönetim Kurulu Eş-Başkanı

Kuyt ve Sow orjinal kanat oyuncusu değil renktaş. O yüzden bu sene Fenerbahçe'nin bekleri sıkıntı çekecektir. Geçen seneye göre Alper ya da M.Topal basan koşan bir orta saha profili çiziyordu. Ama bu sene ikisinden birini kızağa çekecek. Bu da takımın direncini düşürür diye düşünüyorum.

Üstelik geçen sene sadece ligde oynadılar ne kupada ne Avrupada maç yapmadılar bu da onlara tek bir hedefe odaklanma imkanı verdi.

Bu sene Avrupada olmasalar da yeni kupa formatı yüzünden en az 8 maç daha yapacaklar,kadroları epey yaşlı ve kadroları kısıtlı.Bunun sıkıntısını epey çekecekler...

Muhteşem yönetim Şener i tam zamanında istemiş. 1.5 milyon euroya almak varken.

Hayır merak ediyorum bu tarık ısrarı Eskişehir e para verme ısrarı neden?

Ödenecek 5 milyon euro kimlerin cebine girecek?

Bu fener geçen seneye oranla farklı oynayacak. Diego için systemlerini değiştirmeleri gerekir.

Daha iyide ola bilirler. Iflasda ola bilirler ki iran takımı bile zorladı baya bunları.

Gerciği kuyt ve emeniki gelince güç katarlar baya.

Diego, alves, kuyt,emeniki, sow

Meirelessi ne yapacaklar merak ediyorum biraz :DD

Webo ve saireyi saymadım bile

Fenerbahçenin kadorsunun bazı yerlerinde alternatif çok az mesela sağ bek gökhan gönül sakatlansa ya m.topuz ya da bekir kadroda 4 tane forvet var ama kant yok 2 forvet kanat oynuyor geçen sen weboyla emenike aynı anda sakatlandı nasıl zorlandılar yani kanat alternatifi hiç yok stoperler bruno alvesin yanında sırıtmıyor ama birlikte oynadığında hepsi leş caner sakatlansa sol bekten hiç hücum katkısı alamayacaklar geçen sene çok fazla sakatlık olmadığı için bunları göremediler hepsi kadroları 4 dörtlük sanıyor ama özellikle hiç orjinal kanat yok

Fenerde sıkıntı bölgeler varda adamalarda avrupa derdi yok.. Kupadanda eleniyolar zaten, temizz.. Bizde kadro genç yoğunluklu olduğu için kupadan zararımız olmuyo gençleri oynatıyoruz hatta iyi bile oluyo.. Ama avrupa maçları hem stresli hem yoğunluk yaratan maçlar.. Öncesinden ve/veya sonrasında puan kaydı kesin oluyo.. Buna çare bulmak lazım.. Aslında Mevlut - Campbell - solbek - stoper alsak bu sorunu çözer.. Herkes sağbek arıyoda bizde sol bek alternatifsiz.. SABRİ REYİZ bu senenin yıldızı olacak bana göre.. dedi dersiniz!!

van gaal türk bir futbolcuya nani + 19 milyon vermez. Nani 'yi bile vermez bence.

Arda nın en büyük şansı makine gibi işleyen bir takımda oynamasıydı, o takımın yıldızlarının bile o düzen içinden cıkınca bi halt yiyemediklerini dünya kupasında gördük mesela.

Nereden biliyorsun vermiyeceğini?...Arda ispanyaya giderken Stardı orada Süper Star oldu....41 Milyon hertürlü Eder....

Hakan- Semih, Cedju-Semih, Koray-Semih, Hakan-Koray, Cedju-Koray- Semih-Cedju, Cedju-Hakan

şu yazdığım ikililerin hiçbiri Galatasaray ilk 11 de olmayı haketmiyorlar,hepsi pimi çekilmiş bomba gibiler bize Popescu veya Ulfaluji etkisi yaratacak bir yabancı oyuncu lazım bence forvetten bile daha elzem...

yarın öbür şampiyonlar ligi başlayacak ilk maç Barnebauda Real madrid maçı bizdeki savunma Semih-Koray ikilisi tamam oldu gözlerim doldu bu sefer 6 ile bile kurtaramayabiliriz...

daha iyi daha güçlü bir savunma ekibi lazım bize......

Haluk yürekli campbell için resmi görüşmeler başladı demiş

bu arada samtentım iyi para götürmüş bu yıl..:D

Southampton , Bu Transfer Döneminde 120 Milyon Euro'luk Oyuncu Satışı Yaptı .

Luke Shaw : Manchester United ( 37.5 Milyon Euro )

Lallana : Liverpool ( 31 Milyon Euro )

Dejan Lovren : Liverpool ( 25.5 Milyon Euro )

Calum Chambers : Arsenal ( 20 Milyon Euro )

Rickie Lambert : Liverpool ( 6 Milyon Euro )

Haluk yürekli campbell için resmi görüşmeler başladı demiş

bu arada samtentım iyi para götürmüş bu yıl..:D

Southampton , Bu Transfer Döneminde 120 Milyon Euro'luk Oyuncu Satışı Yaptı .

Luke Shaw : Manchester United ( 37.5 Milyon Euro )

Lallana : Liverpool ( 31 Milyon Euro )

Dejan Lovren : Liverpool ( 25.5 Milyon Euro )

Calum Chambers : Arsenal ( 20 Milyon Euro )

Rickie Lambert : Liverpool ( 6 Milyon Euro )

haluk yürekli nerede söyledi renktaş

GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hakan- Semih, Cedju-Semih, Koray-Semih, Hakan-Koray, Cedju-Koray- Semih-Cedju, Cedju-Hakan

şu yazdığım ikililerin hiçbiri Galatasaray ilk 11 de olmayı haketmiyorlar,hepsi pimi çekilmiş bomba gibiler bize Popescu veya Ulfaluji etkisi yaratacak bir yabancı oyuncu lazım bence forvetten bile daha elzem...

yarın öbür şampiyonlar ligi başlayacak ilk maç Barnebauda Real madrid maçı bizdeki savunma Semih-Koray ikilisi tamam oldu gözlerim doldu bu sefer 6 ile bile kurtaramayabiliriz...

daha iyi daha güçlü bir savunma ekibi lazım bize......

Bu Popescu Ujfalusi etkisi artık mide bulandırıyor artık.....ben Koray-Semih ikilisinin üzerinde durmalıyız diyorum...Korayda müthiş potensiyal var...oynamalıkine gelişsin......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt