Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün medyada Podolski haberleri çıkmış. Doğruluğuna inanmıyorum ama çok isterim. Çok şey katar bize.

forvete al olic'i sağ bekte sabriyi şartlı olarak affet olsun bitsin 2m etmeyecek adamlara neler ödüyoruz hem maliyetten kurtul hemde tüpçüye güzel bir kapak yap

foruma ilginin azalmasının nedeni bir kesim taraftarın sesinin kısılmasıdır. bu işin baş sorumlusu da alpay asma beyefendidir.

Açıkcası demek istediğini anlamadım.Ama şöyle birşey var.Şimdi biliyorsun yabancı kısıtlaması getirildi.5+3 zırvalığı.Bizim elimizde de 10 yabancı var.İşte Campbell'in gelebilmesi için muhakak 2 kişinin yada 3 kişinin gitmesi gerekiyor.

ben kuralı yanlış biliyormuşum :D

Bugün medyada Podolski haberleri çıkmış. Doğruluğuna inanmıyorum ama çok isterim. Çok şey katar bize.

terim zamanında tam anlaşmıştık arsenal devreye girdi ve aldı ardından devre arası shaqiri'yi istedik bu kez bayern kaptı en sonunda gidip amrabat aldık sene sonu şimdi gelirse yanlış transfer olur kanatlarda oynaması lazım forvette gizli 9 gibi oynar ama bizim takım ona pek alışık değil

Senden korkulur abi ya.Fatih Terim'e hakaret falan yasaklanmış sayende. :happy:

Estagfirullah. Öyle bir gücümüz de yetkimiz de yok bizim.

En fazla dikkat çekmeye çalışmışızdır.

Çünkü bence ısıtılıp ısıtılıp aynı mevzunun tartışılıyor oluşunun bize bir faydası olmadığı gibi zararı da dokunuyor.

Terim'e lakap ile hitap edince alt tarafı 4-5 fazla like almak için gerginlik yaratmaya değmez.

Ayrıca başımızda yeni bir teknik direktör var ki bu gittiğinden beri 2. cisi aynı zamanda. Ona/onlara da saygısızlıktır bu.

terim?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=63mNjmFwllE[/media]

hatırlıyor musunuz? yada dur türk futbolunun içine etmek için o koltuğa geçirilen ismin yanında oturmak?

yok yok asıl meziyet bütün siyasi olayların içinde bulunmak?

yok daha neler FT yabancı sınır kalsın dedi hep(!)

kimseyi savunmadı lakin çıkıp milli takım TD olarak çıkarak bu şikeyi temizlemek lazım dedi mi?

Şike topuna hiç girmedi . Bu videoda kimlere laf yoladığını kimse bilmiyor.

Yabancı kalksın söyledi ve milli takıma gectiğinde yine söyledi.

Terimi tek eleştire bileceğim nokta siyaset ve özelikle rte'ye olan yakınlığıdır. rte istedi diye ve milli duyguları ağır oldu diye milli takımı kabul etti zaten.

Tüpcü orda zaten sadece uzakdan kunlanılan bir kukla.

rte yönetiyor futbolu. Küçük detayları tüpcü ve elemanları yapıyordur tabiki.

Şike kararları, yabancı konusu.. Tüpçü bunları karara bağlayacak insan olamaz.

Alpay darbe mi yapti hayirdir

$

Darbe falan bizi bozar. Biz demokrasiden ve eşitlikten yanayız.

Yapsak yapsak en fazla

kedi3.Jpeg

lobisi yaparız o kadar. :D

Şike topuna hiç girmedi . Bu videoda kimlere laf yoladığını kimse bilmiyor.

Yabancı kalksın söyledi ve milli takıma gectiğinde yine söyledi.

Terimi tek eleştire bileceğim nokta siyaset ve özelikle rte'ye olan yakınlığıdır. rte istedi diye ve milli duyguları ağır oldu diye milli takımı kabul etti zaten.

Tüpcü orda zaten sadece uzakdan kunlanılan bir kukla.

rte yönetiyor futbolu. Küçük detayları tüpcü ve elemanları yapıyordur tabiki.

Şike kararları, yabancı konusu.. Tüpçü bunları karara bağlayacak insan olamaz.

şike kararına sessiz kalan bir insanın türk futboluna katkısı "5 numara tekme atın" demeyi geçmez.

"zamanı gelince her şeyi açıklayacağım" deyip susan beyefendinin milli takımı bırakmadan açık konuşmasını temenni ediyorum.

O zaman da Aysal'a ve Galatasaray yönetime sallar bizim bir grup taraftarımızda gözleri kapalı imparator demeye devam eder.

Uefa Kupası 6 şampiyonluk küçümsenmez ama imparatorsa

Bu Şerefli armanın renklerin hakkını savunsun, onu da geçtim şikeye karışmamış anadolu kulüplerini savunsun bi zahmet..

Bu aralar ceza alan çok kişi görüyorum.Artık daha az taviz veriliyor galiba.

şike kararına sessiz kalan bir insanın türk futboluna katkısı "5 numara tekme atın" demeyi geçmez.

"zamanı gelince her şeyi açıklayacağım" deyip susan beyefendinin milli takımı bırakmadan açık konuşmasını temenni ediyorum.

O zaman da Aysal'a ve Galatasaray yönetime sallar bizim bir grup taraftarımızda gözleri kapalı imparator demeye devam eder.

Uefa Kupası 6 şampiyonluk küçümsenmez ama imparatorsa

Bu Şerefli armanın renklerin hakkını savunsun, onu da geçtim şikeye karışmamış anadolu kulüplerini savunsun bi zahmet..

rte emrinde çalışan birisi bunları söyleyemez türkiyede maalesef. Ismi terim olsa bile.

rte yi tutan birisi üstelik maalesef. Dediğim gibi, en büyük mankosu budu bence. Neyse, yaşatırdıklarına saygım bir Galatasaraylı olarak sonsuz.

Eleştiriye senin yaptığın gibi kimse bir şey diyemez zaten. Fikrin budur bizede saygı duyarız ama bazıları gibi terime saygızca hakaret etmelerine göz yumayamaz bazılarımız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt