- 12 Haziran 2013
- 9.923
- 6.005
- 1.843
Forumda adamlık ölmüş Allahın selamı dahi alınmıyor.
Yazık lan.
As kardeş hoş geldin görmedim ben..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda adamlık ölmüş Allahın selamı dahi alınmıyor.
Yazık lan.
foruma ilginin azalmasının nedeni bir kesim taraftarın sesinin kısılmasıdır. bu işin baş sorumlusu da alpay asma beyefendidir.
Açıkcası demek istediğini anlamadım.Ama şöyle birşey var.Şimdi biliyorsun yabancı kısıtlaması getirildi.5+3 zırvalığı.Bizim elimizde de 10 yabancı var.İşte Campbell'in gelebilmesi için muhakak 2 kişinin yada 3 kişinin gitmesi gerekiyor.
Bugün medyada Podolski haberleri çıkmış. Doğruluğuna inanmıyorum ama çok isterim. Çok şey katar bize.
Senden korkulur abi ya.Fatih Terim'e hakaret falan yasaklanmış sayende. :happy:
Alpay darbe mi yapti hayirdir
$
ben kuralı yanlış biliyormuşum![]()
terim?
[media]https://www.youtube.com/watch?v=63mNjmFwllE[/media]
hatırlıyor musunuz? yada dur türk futbolunun içine etmek için o koltuğa geçirilen ismin yanında oturmak?
yok yok asıl meziyet bütün siyasi olayların içinde bulunmak?
yok daha neler FT yabancı sınır kalsın dedi hep(!)
kimseyi savunmadı lakin çıkıp milli takım TD olarak çıkarak bu şikeyi temizlemek lazım dedi mi?
Alpay darbe mi yapti hayirdir
$
foruma ilginin azalmasının nedeni bir kesim taraftarın sesinin kısılmasıdır. bu işin baş sorumlusu da alpay asma beyefendidir.
Uzayda mı yaşıyorsun kardeşim.![]()
Şike topuna hiç girmedi . Bu videoda kimlere laf yoladığını kimse bilmiyor.
Yabancı kalksın söyledi ve milli takıma gectiğinde yine söyledi.
Terimi tek eleştire bileceğim nokta siyaset ve özelikle rte'ye olan yakınlığıdır. rte istedi diye ve milli duyguları ağır oldu diye milli takımı kabul etti zaten.
Tüpcü orda zaten sadece uzakdan kunlanılan bir kukla.
rte yönetiyor futbolu. Küçük detayları tüpcü ve elemanları yapıyordur tabiki.
Şike kararları, yabancı konusu.. Tüpçü bunları karara bağlayacak insan olamaz.
ben demek istiyorum ki 11 tane yabancım var ama ben zaten listeye 8 yabancı yazıcam 3ü kadro dışı bırakacam olmuyor mu? illa satmam mı gerek?
şike kararına sessiz kalan bir insanın türk futboluna katkısı "5 numara tekme atın" demeyi geçmez.
"zamanı gelince her şeyi açıklayacağım" deyip susan beyefendinin milli takımı bırakmadan açık konuşmasını temenni ediyorum.
O zaman da Aysal'a ve Galatasaray yönetime sallar bizim bir grup taraftarımızda gözleri kapalı imparator demeye devam eder.
Uefa Kupası 6 şampiyonluk küçümsenmez ama imparatorsa
Bu Şerefli armanın renklerin hakkını savunsun, onu da geçtim şikeye karışmamış anadolu kulüplerini savunsun bi zahmet..