Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar biraz duygusal olacak ama rüyamda şampiyon olup 4.yıldızı alıyorduk.

Geçen sezon 32 gol ile ligin en az gol yiyen takımıydık ama attığımız gol SivasSpor kadardı o yüzden bitirici forvet şart

Doria geliyormuş . Kaynak habertürk . Yine aynı kaynağa göre campbell de bizdeymiş .

Doria gelirse son yılların en büyük defans transferi olur . Ülkesinde geleceğin Thiago Silva'sı olarak bahsediliyor . Sert bir oyuncu . Kafa toplarında iyi . FM oynayanlar bilir Doria wonderkid bir oyuncu . Yani geleceği sağlam bir oyuncu . Hızı da ortalama üstü . Tek eksiği var o da biraz kademeye girmede sıkıntı yaşıyor . Ama onu da bir kaç sene sonra atlatacağına eminim .

habertürk güvenilir mi acaba bonservisine kadar her şeyi yazmış erhan telli

GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yerli sagbek,mevlüt,campbell olacagini düsünüyorum. mevlüt gelmese campbell yatar yabanci bir forvet gelir, yabanci bir stoperi alacagimizi düsünmüyorum chedjou hala takimda oldu süre.

Bu sene garip bir sene. Cözemedim.

Sadece Galatasaray degil, kimse transfer yapmiyor ki.

Fener Diego´yu, Besiktas Ba´yi aldi, baska yok. Bizde Olcan´i aldik.

Sponsor bulamiyoruz, Fener de bulamiyor. Yani bu durum sadece bizle alakali degil.

Onlarin bulamamasini anlarim. Siddet ve sike süreci nedeniyle zaten olan sponsorlar da cekiliyor. Fakat bizde sanki durum farkli gibi görünüyor. Bana Prandellinin listesi belli olsun, ona göre bir ödeme plani olacakmis gibi geliyor. FFPyi asmayi bir daha göze alamayiz.

Tarık Çamdal ın alınmasını en fazla istiyenlerden biriyim ancak Eskişehir yönetiminin son açıklamaları gerçekten terbiye sınırlarını çok aşıyor . Ayıp ya akılları sıra eli mahkum almaya mecburuz diye türlü şarlatanlıklar yapmaya başladılar . Yanlız Dikkat edelim Tüpçünün Gazeteleri ara açmaya da çalışıyor olabilir . Sonuçta yöneticiler iş hayatından insanlar . Neyin etik neyin ayıp olduğunu onlar daha iyi bilir . Ama Eskişehir yöneticilerin talepleri gerçekse Galatasaray gibi büyük takımların ilkeleri ve her zaman alternatif planları vardır . Açıkçası bende yıldım bunların fırsatçılıklarından

benim centilmen başkanım ocakta attırsaydı tarık'a imzayı

ki yasal olarak en doğal hakkımızdı

şimdi onlar düşünürdü

ama yok biz centilmenlik yapalım

atalar boşuna dememiş;

"Deveyi diken, insanı si......."

cambel

mevlut/m. demir

mümkünse sag bek

mikserlik yapmayip alsinlar sunlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt