Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.345
- 3.678
- 1.778
his mi bilgi mi bomba dediğin tarık mı
Tahmin ve his, 2 gün sonra kamp başlıyor bu ara patlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
his mi bilgi mi bomba dediğin tarık mı
İlkay Gündoğan h.o Prandelli bastırıyor – Fotomaç – 30 Temmuz 2014
Bu sene garip bir sene. Cözemedim.
Sadece Galatasaray degil, kimse transfer yapmiyor ki.
Fener Diego´yu, Besiktas Ba´yi aldi, baska yok. Bizde Olcan´i aldik.
Sponsor bulamiyoruz, Fener de bulamiyor. Yani bu durum sadece bizle alakali degil.
habertürk güvenilir mi acaba bonservisine kadar her şeyi yazmış erhan telli
GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Erhan telli bizi iyi takip eder ama kendisini hala cözebilmis deilimdir kendisini çok severdim zamanında.
Tarık Çamdal ın alınmasını en fazla istiyenlerden biriyim ancak Eskişehir yönetiminin son açıklamaları gerçekten terbiye sınırlarını çok aşıyor . Ayıp ya akılları sıra eli mahkum almaya mecburuz diye türlü şarlatanlıklar yapmaya başladılar . Yanlız Dikkat edelim Tüpçünün Gazeteleri ara açmaya da çalışıyor olabilir . Sonuçta yöneticiler iş hayatından insanlar . Neyin etik neyin ayıp olduğunu onlar daha iyi bilir . Ama Eskişehir yöneticilerin talepleri gerçekse Galatasaray gibi büyük takımların ilkeleri ve her zaman alternatif planları vardır . Açıkçası bende yıldım bunların fırsatçılıklarından
Harbiden forum bitmiş okeye dönüyor
Rüya gördüm Schweinsteigeri KAP'a bildirmiştik. Belki bu isim değil ama başka birisi KAPa düşebilir yakında
Heyecan bırakmadılar ki insanlarda.Duyumcular bile yok oldu.
Fırtına öncesi sessizlik
habertürk güvenilir mi acaba bonservisine kadar her şeyi yazmış erhan telli
GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi