Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijderi gonderemediler simdi buragi begenmiyolar gonderelim diyorlar vay be daha neler gorucez okuyacaz bakalim bekleyelim gorelim

tost makinasi

Calhanoglu Devre arasinda seve seve gelirdi, bizim Yönetim 7 Milyona € vermek istemdi. Emre Can icin Terim 5 Milyona € fazla bulmus.

Nereye seve seve geliyor adam bizi piyasa yapmak için kullandı.Ayrıca Emre Can olayında babası ısrarla "Oğlum Almanya dışında oynamayacak" demişti gayet iyi hatırlıyorum...

Bruma'yi hepiniz 11'e yaziyorsunuz ama Bruma daha hazir degil, Prandelli de soyledi bunu, "cok sey beklememek lazim, zamana ihtiyaci var" diye. Hazirlik maclarinda tam gaz oynamayan rakiplere karsi bile kendini sakinarak oynuyor, ki dogru da yapiyor, ama ligde kimse gozunun yasina bakmaz, basarlar tekmeyi. Sezon baslayinca Bruma cok daha sert oynayan rakiplerle mucadele etmek zorunda kalacak, kendisi de cok daha agresif oynamak zorunda oyuna etki etmek icin, sakatliktan daha yeni cikmis bir oyuncudan bunu bekleyemezsiniz.

Ben Bruma'nin sezonun ilk yarisinda 90 dakika oynayan bir oyuncu olacagini zannetmiyorum.

Bruma'yi hepiniz 11'e yaziyorsunuz ama Bruma daha hazir degil, Prandelli de soyledi bunu, "cok sey beklememek lazim, zamana ihtiyaci var" diye. Hazirlik maclarinda tam gaz oynamayan rakiplere karsi bile kendini sakinarak oynuyor, ki dogru da yapiyor, ama ligde kimse gozunun yasina bakmaz, basarlar tekmeyi. Sezon baslayinca Bruma cok daha sert oynayan rakiplerle mucadele etmek zorunda kalacak, kendisi de cok daha agresif oynamak zorunda oyuna etki etmek icin, sakatliktan daha yeni cikmis bir oyuncudan bunu bekleyemezsiniz.

Ben Bruma'nin sezonun ilk yarisinda 90 dakika oynayan bir oyuncu olacagini zannetmiyorum.

Kesinlikle haklısın ama liglerin başlamasına daha 1 ay var o zamana kadar iyice kendine gelecektir Bruma...

4 Milyon + Umut Gündogan verecegime direk 5 Milyon veririm o zaman. Ne gerek var bu riske girmeye?

Umut yetenekli cocuk. Bence kiraya verilsin bu sene. Capini bi görmek lazim. Sonrasina bakilir.

Öyle capsizgillerden degil Umut. Ben karsiyim gönderilmesine.

Kesinlikle haklısın ama liglerin başlamasına daha 1 ay var o zamana kadar iyice kendine gelecektir Bruma...

Campbell´i alirsak, Bruma´yi daha saglikli gelistirme imkani buluruz zaten.

+3 kontenjaninda baya sans bulacak yabancilar bu sene zaten. Bu sene yavas yavas eksiklerini giderip, seneye de patlamasi lazim artik.

Evet Bruma´dan cok sey bekliyor taraftar. Yani Sneijder gibi mac kazandirmasini, alayinin aklini almasini bekliyorlar. Ama zor.

Henüz bu beklentileri karsilayacak kapasitede degil Bruma. Sonra bitirecekler cocugu. 4 senelik anlasmasi var daha.

Kaçış yok alacağız heralde bu tarıkı verelim bari umutu ondanda bi cacık olmaz

Btye9LFIEAA-9H6.jpg

roma_cares_-converted.png

Romanin sponsoru ne güzel ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt