Serdar Sezgin
Aslan Üye
- 22 Haziran 2013
- 7.579
- 5.002
- 1.343
Sneijderi gonderemediler simdi buragi begenmiyolar gonderelim diyorlar vay be daha neler gorucez okuyacaz bakalim bekleyelim gorelim
tost makinasi
tost makinasi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amrabat gidiyormus
Calhanoglu,Emre Can'de oldugu gibi..
Yahu bu adamlar bize gelmek istemedi niye hala bizim bilerek almamışız gibi davranıyorsunuz anlamıyorum...
Calhanoglu Devre arasinda seve seve gelirdi, bizim Yönetim 7 Milyona € vermek istemdi. Emre Can icin Terim 5 Milyona € fazla bulmus.
Nereye seve seve geliyor adam bizi piyasa yapmak için kullandı.Ayrıca Emre Can olayında babası ısrarla "Oğlum Almanya dışında oynamayacak" demişti gayet iyi hatırlıyorum...
Bruma'yi hepiniz 11'e yaziyorsunuz ama Bruma daha hazir degil, Prandelli de soyledi bunu, "cok sey beklememek lazim, zamana ihtiyaci var" diye. Hazirlik maclarinda tam gaz oynamayan rakiplere karsi bile kendini sakinarak oynuyor, ki dogru da yapiyor, ama ligde kimse gozunun yasina bakmaz, basarlar tekmeyi. Sezon baslayinca Bruma cok daha sert oynayan rakiplerle mucadele etmek zorunda kalacak, kendisi de cok daha agresif oynamak zorunda oyuna etki etmek icin, sakatliktan daha yeni cikmis bir oyuncudan bunu bekleyemezsiniz.
Ben Bruma'nin sezonun ilk yarisinda 90 dakika oynayan bir oyuncu olacagini zannetmiyorum.
Kesinlikle haklısın ama liglerin başlamasına daha 1 ay var o zamana kadar iyice kendine gelecektir Bruma...
Ben gecerkleri biliyorum, zaminda Emre Can ile iglienmistik, Calhanoglu ile de. Ikisi bize pahali gelmis ve o yüzden almadik. Baska Aciklamalar yalan.
radyo spor son dakika tarık çamdal için 3.5 milyon€+ tapusuyla furkan yarın veya cuma kapa düşecekmiş parayıda peşin istiyorlarmış.
Ihsak Dogan > Trabzonspor