Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
degmezdi ya, trabzon 25% alacakti zaten bu 15dan degmezdi :S

Ama bak simdi neler cekiyoruz :D

15e verseydik 11.25 milyon aliyorduk, buda bizim icin cok iyi para. Hele Burak gibi yeteneksizi bu paralara kakaladiysan iyi is yapmis olursun. Adam simdi 3 milyon para aliyor, yasi da 29 olmus. Düsün yani 34 yasina kadar bizde :/

sen neyin tatavasını yapıyorsun menajeri misin tarık'ın. alınıp alınmaması yönetimin sorunu fiyat eleştirisi yapmak için senin onayını alacak değilim

Oyuncunun bedelini belirleyen menajer değil, oyuncunun kontratlı olduğu takımdır. Daha bunu bilmeyecek kadar cahilsin, Telles ile aynı fiyatı isteyemezler derken Telles ne yaptı da Tarık'ı onun kadar etmez diye yargılıyorsun? Boş konuşmadan önce biraz düşün, adam gibi bir sebep söyle bana. Telles'in potansiyeli var zırvasıyla geleceksen hiç konuşma.

Amrabat Malaga'ya gidecek bence,Campbell'i amrabat'in yerine alabiliriz.

Forvet transferi icin de Mevlut,takasta Chedjou veya Dany gidebilir.

Bu Zenit ne Mal takim ya. Hulk,Witsel,Garay ,Danny,Rondon,Criscito falan gibi dünya capinda oyuncular var ama bir türlü basarili olamiyorlar.

Simdi de SL Quali de Limassol'e karsi kaybediyorlar. :S

Bu arada Rusya'da de yabanci sinirlamasi var. :D :D

Mevlüt gayet mantıklı transfer olur. Umut Bulut bitmiş resmen.

hangi transfer patlayacak ki

mevlüt tarık en yüksek ihtimalliler. ki tarık gelirse millet sadece afaroz etmeye gelecek

patlayacak bi transfer olacağını sanmıyorum.

Benim hislerime görede ya campbell yada başka bir isim olacak yani gündemde olmayan kaliteli bir isim gibi.

CL için kadromuz bu sene çok yetersiz kesinlikle.

Bayern Münih

Chelsea

R.Madrid

Arsenal- Khedira'yı da alırlarsa

Barcelona

A.Madrid

B.Dortmund-İlkay sağlam dönerse

bunlar taş gibi takım.

campell ne kadar doğru acaba :) aslında yabancı sınırı varken campell bizim takıma fazla ama şuan campell a hayır diyebilecek GALATASARAY lı yoktur heralde

CL için kadromuz bu sene çok yetersiz kesinlikle.

Bayern Münih

Chelsea

R.Madrid

Arsenal- Khedira'yı da alırlarsa

Barcelona

A.Madrid

B.Dortmund-İlkay sağlam dönerse

bunlar taş gibi takım.

istediğin kadar transfer yap bu takımlara yaklaşman bile zor bence bizim çeyrek final oynamamız final değerindedir. gruplardan çıkmak başarıdır . şuan takımımız gruplardan çıkacak güçtedir .

C6E8AC90B931334927F180D804481206.jpg

yıllık milyon liralar alıyorsun ama vücuduna bakamıyorsun ne diyim

Podolski olursa kiralık+ opsiyon ile düşünülmeli.

Campbell'e çok sıcak bakmıyorum.

En çok istediğim isim ise Agger ama zor gibi duruyor keşke olsa.

Benim kafamda ki yabancı profili net.

Tecrübeli isimler

Muslera-27

Agger-29

Melo-31

Podolski-29

Sneijder-30

Podolski

Mevlüt

Agger

ile transfer kapatılmalı.

Tarık'a 5 falan verilmemeli kesinlikle.

--------------------------------------Muslera-----------------------------------------

-Veysel----------Semih---------------------Agger-----------Hakan-----------

------------------Melo-----------------------------Inan--------------------------------

-Olcan------------------------Sneijder-------------------------Podolski----------

----------------------------------Burak Yılmaz----------------------------------------

Telles, Bruma, Amrabat (+3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt