Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Milanın şu amerikadaki oynadakları turnafadaki kalecileri 1ci kalecilerimiydi?
Öyleyse onlar musleraya talip ola bilirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim demek istediğim hangisi daha iyi ve ya hangisi daha kötü değil. Sadece Bekir Egemen'i fazla aratmaz bana göre. Haa ayrıca oynadığı zaman Gökhan Zan da Semih'i aratmıyordu buarada.![]()
Bruma - Sneijder - Joel Campbell - Olcan
bu adamların yanında Burak bile çok iş yapar. Açıkcası Campbell gelirse ofansif gücümüz baya artacak gibi. İnşallah haberler doğrudur.
aynı energyni burda boşa harcadığın gbimi
Milanın şu amerikadaki oynadakları turnafadaki kalecileri 1ci kalecilerimiydi?
Para yok Milan'da. Ve Musleranin bonservisi en az 15-18 Milyon olur...
Ben de öyle diyorum ama Bekir'in veya Alves'in de olası sakatlık veya kart cezasında bir alternatifleri de olmayacak. Her ne kadar Avrupa'da olmasalar da yorgunluk durumlarında rotasyon yapamayacaklar. Allah hiçbir futbolcuya sakatlık vermesin ama bence gayet lehimize bir gelişme oldu bu sakatlık.
Para yok Milan'da. Ve Musleranin bonservisi en az 15-18 Milyon olur...
burak zaten çok iş yapıyor
Bazı gazetelere göre hem Doria, hem Campbell hem Tarık geliyor. Bunlar nerden baksan 20 milyon euro. Nasıl alacaksak artık.
muhasebeciler kondisyonler uzmanlar t.direktorler havada ucusuyor yine nobette
Bazı gazetelere göre hem Doria, hem Campbell hem Tarık geliyor. Bunlar nerden baksan 20 milyon euro. Nasıl alacaksak artık.